Rakkauskirje minulta minulle ja minulta sinulle

Rakkauskirje minulta minulle ja minulta sinulleYstävänpäivän kunniaksi haluaisin sanoa muutaman sanan sinulle, mutta myös itselleni. Tämä on yksi lempipäiviäni vuodessa, koska mikään ei ole parempaa kuin ystävät ja rakkaus. Jokainen päivä on ystävänpäivä, mutta ihanaa että yksi päivä on pyhitetty täysin sille. Tänä vuonna mä en ole oikein ehtinyt töiden vuoksi juhlia tätä päivää, mutta viikonloppuna sitten ♡ Mun mielestä on myös tärkeää muistaa itseään, sillä itseään pitäisi kohdella kuten ystävää, eikö?


Rakkauskirje minulle

Sinut olen tuntenut kaikista pisimpään. En ehkä tunne sinua vieläkään täysin, mutta olet kuitenkin se, jonka tunnen parhaiten. Opin sinusta jatkuvasti uusia puolia ja ymmärrän sinua päivä päivältä paremmin. Ihanaa nähdä sinun kasvavan ja kehittyvän, en olisi uskonut vuosia sitten sinusta tulevan sellainen kuin olet nyt. Päämäärätietoinen, lojaali, herkkä ja taitava.

Toivoisin, että näkisit itsesi lempeämmin. Tiedän, että pidät pienistä käsistäsi sekä sinisistä silmistäsi. Korosta niitä ja muista ne, varsinkin silloin kun et tunne itseäsi hyväksi nahoissasi. Sinussa on paljon hyvää, mitä et ehkä itse huomaa. Kiinnitäthän enemmän huomiota hyviin puoliisi, olet ansainnut sen.

Pystyt mihin vain, johon päätät pystyä. Epäilet itseäsi usein turhaan ja toivon että pääset siitä vielä joskus eroon. En malta odottaa, mihin tulevaisuus sinut vie. Unelmasi ja haaveesi kurkottavat niin ylös, että toisinaan hirvittää, mutta tiedän että pystyt siihen. Toivon sinulle paljon rohkeutta toteuttaa unelmasi.

Muista aina, että olet ihana. Opettele sanomaan se joka päivä.
Rakkauskirje sinulle

Olit sitten tuttu tai tuntematon, haluan että tiedät; minä välitän. Joku siellä välittää sinusta ja rakastaa sinua. Olet rakkaampi kuin uskot ja tärkeämpi kuin luulet, useammalle ihmiselle kuin luulet.

Haluan sanoa sinulle, kiitos. Kiitos kun olet siellä ja kiitos kun luet. Läsnäolosi merkitsee minulle todella paljon, enemmän kun voisit uskoa. Harmittaa etten sano sitä tarpeeksi usein, mutta toivon että tiedät. Toivottavasti olet siellä myös jatkossakin.

Toivon että sinulle kuuluu hyvää. Jos se olisi minusta kiinni, soisin sinulle valoisan tulevaisuuden ja iloa jokaiseen päivääsi. Haluaisin tutustua sinuun paremmin, koskaan ei voi tuntea toista liian hyvin. Jos haluat, voit laittaa minulle viestiä ja vaihdetaan ihmeessä kuulumisia.

Kiitos että olet ♡


Mitä juuri sinä haluaisit sanoa itsellesi tai muille? Kenelle sun rakkauskirje lähtisi?
×××

Instagramin ja Facebookin puolella on käynnissä pika-arvonta huomiseen saakka, josta voit voittaa uudet Muumimukit ja vaaleanpunaista suklaata ♡


Lue myös

Blogin muutto ja uusi konsepti
Voittavat tavat - Mistä unelmoin ja miten saavutan sen

Kommentoi