Punaiset kengät asun väripilkkuna + sopiiko huivi vain pitkähiuksisille?


Kuten olen jo esimerkiksi täällä todennut, kirkkaat värit ovat vahvasti tämän kevään ja kesän juttu. Mä itse ihastuin täysin keltaiseen ja punaiseen, ja molempia näitä värejä on alkanut pikkuhiljaa löytyä omastakin vaatekaapista. Yksi hyvä esimerkki punaisesta on nämä kuvissakin näkyvät ihanat Michael Korsin rusettiloaferit.

 

Tuona päivänä punainen tosiaan pelasti mun asun. Kauheassa kiireessä ja asukriisissä päädyin tosi turvalliseen valintaan; tummansiniseen off-shoulder -paitaan ja harmaaseen midihameeseen. Noiden yhdistelmä vaati kuitenkin kipeästi jotain piristystä ja vetäisin punaiset kengät jalkaani. Asuun tulikin heti lisää mielenkiintoa ja pieni väripilkku teki tästä enemmän mun näköisen.

Värikkäitä kenkiä näkyy nyt tosi paljon kivijalkakaupoissa ja verkkokaupoissa, ja mun mielestä se on ihan huppua varsinkin näin kesällä. Esimerkiksi Spartoolta löytyy iso valikoima punaisia kenkiä, ja suosittelen todellakin kurkkaamaan heidän valikoiman, jos säkin haluat värikkäät kengät piristämään asuja. Punaiset kengät sopii mun mielestä älyttömän hyvin kokomustaan asuun, joka on monelle ehkä se turvallinen asuvaihtoehto värikkäiden kenkien kaveriksi. Ja esimerkiksi juhlapukeutumisessa punaiset korkkarit näyttää superhyviltä pikkumustan kanssa!

 

Itseasiassa, rusettikoristeiset kengät ovat myös olleet supersuosittuja viime aikoina. Rusetteja näkyy paljon niin loafereissa, tennareissa kuin släbäreissäkin (tiedättehän, ne suihkusandaalit:D). Mä en ainakaan laita tälle ilmiölle yhtään vastaan, sillä rusetit on mun mielestä ihan älyttömän suloisia! Ne tuovat asuun kuin asuun tosi paljon tyttömäisyyttä ja naisellisuutta, jos näitä haluaa hakea.

 

Trendeistä puheenollen, olen maininnut aiemmin myös erilaiset huivit sidottuna päähän. Olen jo hetken halunnut testata tätä, ja esimerkiksi tässä kuvassa sain huivin sopimaan mun päähän tosi kivasti. Kengistä johtuen en kuitenkaan halunnut rusettia enää päähänkin, joten päätin testata Louis Vuittonin bandeau-huivia sitomalla sen kiinni ilman rusettia. Ja tostahan tuli ihan superkiva, ainakin mun mielestä!

 

Tuossa huivissa mua häiritsee ainoastaan se, että huivi näkyi varmasti takaa jonkin verran ja sivultakin se paistoi hieman hiusten läpi. Tuntuu, että huivit ovat vain sellaisia pitkähiuksisia varten, jotka omistavat upeat ja paksut kutrit. Lyhyille ja ohuille hiuksille tuo tuntuu olevan vähä niin ja näin, vaikka tuona päivänä tykkäsinkin kovasti tuosta ideasta. Mitä mieltä te ootte, sopiiko huivit vain pitkien hiusten kaveriksi? Näyttääkö tuollainen hiusten alle sidottava huivi lyhyillä hiuksilla ihan hölmöltä?

 

Nämä kuvat muuten otti Emilia, ja olikin ihan huippua nähdä pitkästä aikaa! ♡ Ei oltu kumpikaan ennen kuvattu missään Tampereen puistokadulla, ja pakko myöntää näin Englantiin lähdön kynnyksellä, että joo kyllä Suomestakin näköjään löytyy niitä upeita puistoja. Eivät ne todellakaan ole samaa kokoluokkaa kuin vaikkapa Lontoossa, mutta katsokaa nyt kuinka symppis puistokatu löydettiin. Ja hei tuo ihana vihreys, ihan täydellistä!

 

paita Gina Tricot × hame Bikbok (Zadaa) × kengät Michael Kors × huivi Louis Vuitton

 

Näyttääkö sun mielestä punaiset kengät yhtä suloisilta kuin mun mielestä?

 


×××
Meidän Englannin reissu alkaa huomenna! Voit pysyä reaaliaikaisesti mukana Instagramin tai Snapchatin avulla ☆

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Pastels everywhere: Rento pastelliasu ja suloinen pastellitalo
× Kukkakuosia ylä- ja alaosassa: Asu Kukkaisviikkojen kunniaksi
× Tupladenim kesä-asussa
 

Lue myös

Finlayson Art Area: Katutaidetta Tampereella
Testissa BB-voiteet: Lumenen Valo ja theBalmin Balm Shelter

Kommentoi