Punainen yhdistettynä vaaleanpunaiseen: Asu British Museumissa

Tuntuu että varsinaisista asukuvista olisi jo ikuisuus, vaikkei niin todellakaan ole. Kuitenkin, päädyin selaamaan julkaisemattomia kuvia ja törmäsin näihin. Nämä otettiin Englannin matkalla British Museumissa, enkä oikein tiedä miksi näiden julkaisu on jäänyt näin pahasti.

 

Tuo oli meidän viimeinen päivä Lontoossa ja tuolloin oli sellainen just sopivan lämmin päivä. Nahkatakkia pidin välillä päällä ulkona, mutta toisinaan pärjäsin ilmankin sitä ja hame oli ihan täydellinen valinta. Punaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä taisi olla viime kesänä tosi iso juttu, ja mä ainakin silloin vähän vierastin sitä. Nyt kuitenkin kun mulla oli mukana aika vähän vaatteita, testasin tätä trendiä melkeinpä vahingossa.

 

Punainen kietaisuhame on tuttu näistä asukuvista. Harmittaa vähän, että sen käyttö on jäänyt niin vähälle, kun sateisemmalla kaudella sillä oli liian viileää ja nyt taas on melkeinpä liian kuuma midihameelle. Tuo on kuitenkin niin nätti värinsä, kuosinsa ja mallinsa puolesta. Mutta eiköhän tälle vielä tule paljon käyttöä tänä kesänäkin!

 

Musta tuntuu, että oon puhunut hameen ja tennareiden yhdistelmästä jo miljoona kertaa. Ja myös siitä, kuinka joka kerta vähän epäröin sitä, mutta kuinka aina se onkin osoittautunut loistavaksi ideaksi. Sama juttu kävi tälläkin kertaa 😀 Mulla ei siis ollut reissussa muita kenkiä mukana, koska nuo Niket ovat kävelemiseen parhaat. Tälläkin kertaa tulin kuitenkin siihen tulokseen, että hyvinhän nuo tennarit tuovat rentoutta myös hameen kaveriksi.

 

Mutta tosiaan, punainen yhdistettynä vaaleanpunaiseen. Mä yllätyin itsekin siitä, kuinka kivasti ne sopivatkaan yhteen! Vaaleanpunainen pehmentää kivasti kirkkaampaa punaista. Tämä mun asu oli muuten niin simppeli, että varsinkin tässä asussa tuo väriyhdistelmä toimi mun mielestä todella kivasti. Mua vähän harmittaa, että pelkään varsinkin uusien väriyhdistelmien testaamista, koska usein ne osoittautuvat tosi kivoiksi. Tykkään käyttää värejä, mutta silti niitäkin voisin käyttää rohkeammin.

 

nahkatakki Bershka × paita Zara × hame Lindex × kengät Nike × reppu Michael Kors

 

Toimiiko punainen yhdistettynä vaaleanpunaiseen sun mielestä?

 


×××
Liityithän jo lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Kokouimapuku vai bikinit? Coca-Colaa päästä varpaisiin Yyterissä
× Keikka-asu hellepäivänä: Tupladenimiä ja Ed Sheeran @Tukholma
× Kesän lookbook: 4 asua kesän erilaisiin tilanteisiin videolla
 

Lue myös

Asuntomessut Porissa pähkinänkuoressa
Hetken mulla jopa oli sellainen lapsuuden kesä -fiilis

Kommentoi