Punainen ja valkoinen = FRESH! +vyölaukku crossbodyna?

idhippoPyörähdin Helsingissä nopeasti keskiviikkona, kun pidin saldovapaat pois. Saldovapaapäivänä ehdin hyvin hoitaa niin blogijutut kuin muutkin bisnekset alta pois ennen lomaa. Tämäkin postaus on nyt tosiaan ajastettu, ja reaaliaikaista menoa Pariisista voit seurata parhaiten mun Instagramin kautta. No mutta tosiaan, tuolloin pikavisiitillä Helsingissä treffasin nopsaan asukuvien merkeissä Mikaelan ja mulla oli tosiaan päällä punaista ja valkoista.


Punainen ja valkoinen = FRESH!

Olin juuri edeltävänä iltana editoinut tämän asupostauksen kuvat, joten luulen että inspiroiduin tuosta asusta hieman. On niin mahtavaa inspiroitua omista asuistaan, se on tavallaan sellainen pieni taputus omalle olkapäälle 😀 Käykö muilla koskaan näin? Punainen ja valkoinen yhdistettynä miellyttää muutenkin mun silmää tällä hetkellä todella paljon. Mun mielestä niiden välinen kombo on superkesäinen ja todella raikas. Tykkään x100!

Lähdin rakentamaan asua tuon ihanan Marimekon paidan ympärille. Tämä on nyt mun ensimmäinen tasaraitapaita, ja tykkään ihan älyttömästi. Paita on todella laadukas ja 100% puuvillaa. Se tuntuu niiiin mukavalta ja juuri tuo punavalkoraidallinen kuosi istuu täydellisesti kesään. Mietin pitkään tämän t-paidan ja pitkähihaisen välillä, mutta koin sitten t-paidan käytännöllisemmäksi itselläni. T-paidan päälle heitin Zadaasta löydetyn ihanan punaisen crop-mittaisen farkkutakin, joka istuikin t-paidan päälle kuin nenä päähän.
Alaosaa pohdin kauan! Mulla oli vaihtoehtona tuo valkoinen farkkuhame ja valkoiset mom jeansit. Tuolle päivälle oli luvattu ihan hellelukemia Tampereelle, mutta ennusteiden mukaan Helsingissä olisi ollut viileämpää ja siksi mietin farkkuja. Onneksi kuitenkin päädyin hameeseen, sillä ihan yhtä lämmin Helsingissäkin oli mun mielestä 😀 Mä olen tässä pitkin kevättä etsinyt valkoista farkkuhametta. Tavallinen sininen farkkuhame oli nimittäin viime kesän käytetyin vaate, joten ehkä oli perusteltua ostaa vastaava toisessa värissä. Mä itseasiassa ostin ensin valkoisen farkkuhameen Zadaasta, mutta se osoittautui hutiostokseksi liian ison koon vuoksi. Tämä kuvien yksilö löytyi sitten Lindexiltä ja tykkään siitä tooodella paljon, se lähti myös mun mukaan Pariisiin… ;D
Vyölaukku crossbodyna

Viime vuonna vyölaukut tekivät vakavan paluun ja itsekin ihastuin niihin. Ihastuin kylläkin vain siisteihin versioihin, eikä mua sytyttänyt sellaiset pussimaiset vyölaukut ollenkaan. Käytin itse usein Louis Vuittonin Millaa vyölaukkuna. Vyölaukkuja pidettiin myös paljon olan yli, tosi lyhyenä crossbodyna ja muhun sekään ei viime kesänä iskenyt. Tänä keväänä kuitenkin pikkuhiljaa aloin lämmetä tuolle idealle ja hankin kaksi ihan virallista vyölaukkua. Molemmat ovat toki just sellaisia siistejä versioita, koska edelleenkään en ole lämmennyt niille ysärimalleille.

Tämä punainen oli ihan täysin heräteostos, se on pakko myöntää ja tästä mun viime aikaisesta shoppailusta kirjoittelin hieman täällä. Heräteostos tai ei, nyt mun on kuitenkin keskityttävä siihen että laukku saa oikeasti käyttöä vuosiksi. Päädyinkin sitten testaamaan tätä olan yli ja hei täähän näyttää (ainakin tämän vyölaukun kanssa) tosi hyvältä! Tuolla tavalla pidettynä laukku oli myös superhuomaamaton ja mä unohdin välillä sen olemassaolon. Se teki asusta siis tosi rennon ja lisäsi siihen kivan statement-elementin, silti sulautuen kivasta tuohon t-paitaan ja farkkutakkiin. Mitä mieltä sinä olet, onko tämä tyyli jees vai ei?
farkkutakki 2ND HAND
t-paita MARIMEKKO
hame LINDEX
kengät MARIMEKKO
laukku BERSHKA

Mitä tykkäsit tästä asusta?
×××

Tykkääthän blogista jo Facebookissa?


Lue myös

Minun heikkouteni shoppailijana
Extempore-tatuointi: Otin tatuoinnin Lontoon Camden Townissa

Kommentoi