Puhelinräpsyjä alkukesältä

Juhannuksena oli kieltämättä ihan törkeen upeat auringonlaskut, Suomen luonto laittoi kyllä parastaan. × Lasitettu parveke on jotain, mitä ilman mä en (eikä mun koira) voi enää asua. × Käytiin yksi aamu ennen töitä Ilveksen hotelliaamupalalla. Se oli parhaita päähänpistoja hetkeen ♡

New Yorkissa syömässä firman piikkiin. × Kauan odotettu kansallispukukuvaus! En malta oottaa lopullisia kuvia. × Äidin 50-vuotissynttärit.

Mä tykkään ihan älyttömästi meidän asuinalueesta. Tää on täydellinen ♡ × Hahah, oonko ainoa joka rakastaa noita ”suihkusandaaleja”? 😀 Ihan parhaat kesällä! × Firman kesäjuhlat Ylöjärvellä.

Käytiin heti ekana avajaispäivänä Muumimuseossa, se oli niin symppis! × Grace ♡ × Comon pannacottajälkkäri oli ihan taivaallista.

Pitkästä aikaa kampaajan käsittelyssä. En tajua miten onnistun aina venyttämään kampaamokertojen välin ihan liian pitkäksi. × Nam, nam ja nam! × Tänä kesänä oon taas reissannut älyttömän paljon, mutta nyt kun mulla on loma, vietän sen todennäköisesti kokonaan Tampereella.

Yksi tosi kiva asu, jonka parempi ikuistaminen jäi sateen takia… × Juhannuksen veneilyt. × Juhannusfiilis ja kesän eka kukkaseppele.

Skamin vika jakso 🙁 × Väsynyt mä töissä. Onneks tuolloin piti jaksaa enää viikko. × Meillä päin on nyt kesällä alkanut näyttää ihan superkivalta!

Totesin mun sormuksen olevan kuitenkin liian iso ja vietiin se pienennykseen. Samalla sormukset saa myös kaiverrukset, enkä malta oottaa että ne tulee takaisin! × Ehdottomasti mun lemppariravintola Tampereella. × Ja tässä yksi mun lempparipaikoista täällä, Kehräsaari ♡

Pikkutyyppi sai ison purkin treenausnameja. × Särkänniemi yläilmoista. Sain kyllä napattua kivoja kuvia Näsinneulasta käsin! × Särkässä yks parhaimmista jutuista on värikkäät seinät.
Olen materialisti - eli siis huono ihminen
Lemppariravintola Tampereella

Kommentoi