Tässä on Winston – Perheemme uusin jäsen on pomeranian pentu

Tässä on Winston ♡ Tosiaan, meidän perheemme kasvoi sunnuntaina yhdellä uudella jäsenellä, ja hän on pomeranian pentu Winston. Pomeranian pennusta me ollaan haaveiltu tosi pitkään, ja itseasiassa mulla oli valkoinen pomeranian haaveissa jo jopa ennen chihuahuaa.

 

Näitä on kuitenkin tosi vaikea saada ja olenkin niin onnellinen, että nyt vihdoin elämäntilanne oli taas oikea pentuarkeen ja että saatiin tilaisuus omaan pentuun. Tämä tosiaan kävi aika ihmeen kautta.

Juttelin elokuussa erään kasvattajan kanssa pentusuunnitelmista ja meidät laitettiin jonoon. Syksyllä kuitenkin saatiin tietää, etteivät pennut onnistuneetkaan ja oltiin niin maamme myyneitä, kun ehdittiin jo valmistautua henkisesti. Kuitenkin jollain ihan käsittämättömällä tuurilla tämä sama kasvattaja laittoi heti seuraavana aamuna mulle viestiä, että erääseen toiseen kenneliin oli syntynyt edellisenä yönä kolme valkoista urospentua.

 

Mä en vieläkään ihan kunnolla käsitä, kuinka tällainen tuuri osui meidän kohdalle. Olinkin heti tuohon toiseen kasvattajaan yhteydessä ja oltiin sitten ensimmäiset kiinnostuneet. Myöhemmin käytiin katsomassa pentuja ja moikkaamassa muita kennelin koiria, ja sunnuntaina tosiaan haettiin oma pentu kotiin.

 

Meillä on mennyt superhyvin ja Misha on ottanut uuden tulokkaan yllättävän hyvin vastaan. Misha on selkeästi kaivannut kaveria, sillä se vaikuttaa paljon iloisemmalta ja energisemmältä kuin ennen. Siitä myös kuoriutui ihmeellisesti tosi isoveljellisiä puolia, enkä olisi uskonut että Misha osaa olla noin kärsivällinen pennun kanssa. Nuo kaksi nukkuvat jo vierekkäin, eikä Misha halua päästää Winstonia silmistään.

 

Winston on osoittautunut melkoiseksi riiviöksi 😀 Se on paljon vilkkaampi ja riehakkaampi kuin kumpikaan meidän aiemmista koirista. Se myös syö ja puree kaikkea mahdollista, mitä aiemmat koirat eivät ole edes pentuina tehneet. Winston on kuitenkin aivan älyttömän valloittava, ja niin hauska kömpelöine tassuineen ja muhkeine turkkeineen. Se rakastaa juoksemista, pussailua ja nukkumista ihan keskellä lattiaa.

 

Odotan innolla mitä tulevaisuus tuo meille ♡ Varautukaa nyt siihen, että koira- ja pentujuttuja alkaa näkyä blogissakin enemmän!

 

Sanokaa moi pomeranian pentu Winstonille ♡

 


×××
Tein muuten Mishalle ja Winstonille oman Instagram-tilin, jota voit seurata @thepawsomesquad !

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Elämää chihuahuan kanssa: Tällaista on omistaa chihuahua
× Irti oleva koira on vaaraksi itselleen sekä muille
× Viimeinen käsky ”saa mennä”: Hyvää matkaa karvakaksonen ♡
 

Lue myös

Adventtikalenteri 2018: Voita lahjakortti Cocopandalle!
Top 6 aineettomat lahjaideat + koodi pidempään BookBeat kokeilujaksoon!

Kommentoi