Poikaystävän vaatekaapilla – Makia x Moomin

id-poikaystävän-vaatekaapillaHellou taas pienen hiljaisuuden jälkeen! Mä luulin, että syksyn isoimman kamppisviikon jälkeen elämä palautuisi takaisin normaaliin ja ajattelin että postaustahtikin palautuisi. Kuinka väärässä olinkaan 😀 Tuon kamppisviikon aikana en tosiaan keskittynyt oikeastaan mihinkään muuhun kuin töihin (voit lukea mun vinkit vastaavasta viikosta selviytymiseen täältä) ja sehän kostautui sitten viime viikolla sillä, että jouduin kirimään kaikkia muita juttuja kiinni. Viikonloppukin oli kunnon ”paketti taas kasaan” -viikonloppu, mutta eihän se pari päivää riittänyt vielä mihinkään.

No, itsehän tässä olen syyllinen, sillä ihminen tekee itse kiireensä. Ja tiedostan sen kyllä, että olen haalinut lautaselleni ihan liikaa tavaraa. Täysi päivätyö, opinnäytetyö, kevytyrittäjyys muutamalla vakiasiakkaalla, blogi ja muut omat somet sekä yrityksen perustaminen. Kavereitakin haluan nähdä ja toki olisi suotavaa aina silloin tällöin pitää kotiakin kunnossa, muistaa omistavansa kaksi koiraa ja olevansa parisuhteessa. Hetken aikaa tuntui että pystyn tasapainottelemaan kaikkea, mutta eihän siinä onnistuminen todellisuudessa kestä pitkään ja nyt aletaan repeillä liitoksistaan. Tuntuu, että päivittäin vaatimustaso vielä kaiken lisäksi nousee ja päivittäin puhelimeen kilahtaa uutta vaatimusta kun vanhatkin on vasta to-do -listalla. Paine tuntuu todella isolta. Tiedän, että nyt alkaa olla se piste kun täytyy rauhoittaa, mutta toisaalta en myöskään halua luopua mistään. Päätöksiä täytyy tehdä melko pian ja miettiä omia voimia ihan tosissaan.

Poikaystävän vaatekaapilla

Anyways, halusin vähän avata miksi postailutahti on niin epäsäännöllinen, mutta postauksen aihe on tämä kuvien asu. Kyseessä on viime perjantain asu, jolloin käväisin poikaystävän vaatekaapilla. Tarkoitus oli heittää päälle jotain hyvin rentoa rankan viikon päätteeksi ja lähinnä olla suunnittelematta mitään sen enempää. Look onkin ehkä vähän renttumainen, mutta en ole pitkään aikaan saanut mistään asusta niin paljon kehuja kasvokkain kuin tästä 😀 Hassua, että silloin kun ajattelee asunsa olevan tylsä ja vähän liiankin rento, muut ympärillä ihastelee.


Asu rakentui tuon ihanan Makia x Moomin -hupparin ympärille. Poikaystävä osti sen vastikään ja kyseessä on uuden Makia x Moomin -malliston vaatekappale. Mä ihastuin tähän yhteistyömallistoon vuosi sitten kun se ensimmäistä kertaa lanseerattiin ja olen ihastellut uusia mallistoja sen jälkeenkin. Itselleni en halunnut ostaa mitään tästä uusimmasta mallistosta (enkä sitä edeltävästäkään), mutta onneksi tuon toisen valitsema huppari sopii munkin käyttöön pitkänä paitana. Hihoja mun piti kääriä, mutta muuten tykkään siitä miten tuo paita sopii mullekin. Hupparin Muumipappa on mun ehdoton toteemieläin aina maanantaisin hahhah.Pidemmän paidan kanssa alaosaksi sopii takataskuttomat legginsit, joten valitsinkin ohuen hupparin kaveriksi yhden suosikkivaatekappaleistani, eli tekonahkalegginsit. Ne ovat palvelleet jo muutaman vuoden loistavasti ja aina syksyisin ne löytävät suosikin paikalle taas kesän jälkeen. Ne tuovat tähänkin asuun kivaa kontrastia ja sopivat tyyliltään kokonaisuuteen hyvin.
Halusin jatkaa asusteissakin samaa rentoa ja rouheaa tyyliä. Tästä syystä jalkoihin päätyikin maiharit, jotka tosin tuovat asuun tiettyä söpöyttä yksityiskohdillaan. Nuo pienet sydämet maiharien soljissa ja takana ovat ehkä söpöimmät koskaan, eikö? ♡ Päähän kiskaisin mustan perushatun ja heitin hiukset mininutturalle, eikä sen isompaa kampausta mun lyhyisiin hiuksiin oikeastaan saakaan. Oli muuten hassua olla hiukset kiinni vaihteeksi, sillä nykyään mulla on aina hiukset auki. Tuo oli kuitenkin tosi kiva look, joten ehkäpä alan pyöräyttää mininutturoita useamminkin!


huppari MAKIA
takki TED BAKER
tekonahkalegginsit H&M
maiharit DR MARTENS
hattu H&MTällainen asu tällä kertaa, kun vierailin poikaystävän vaatekaapilla! Tyyliltään tämä osuu siihen mun street-puoleen, jota toivottiin näkyvän blogissa enemmän. Kiva postata välillä jotain rennompia ja ei-niin-suunniteltuja asuja! Tästä asusta ei nimittäin edes pitänyt ottaa kuvia, mutta kehujen vuoksi käytiin sitten illalla vielä räpsimässä nämä muutamat.Lainailetko sä vaatteita kavereilta tai paremmalta puoliskoltasi? Mitä mieltä tästä asusta?
×××

Instagramia olen päivitellyt useammin sen helppouden ansiosta, joten kannattaa napata mut siellä seurantaan @ellileppiniemi! Siellä on just nyt käynnissä arvontakin ;D


Lue myös

Sokoksen muotinäytös - Parhaat palat syksyn muodista
Makumatkalle lapsuuteen Lidlin paistopisteen kautta

Kommentoi