Pitkästä aikaa kampaajalla – Tik Salonki Tampereella + alennuskoodi

Eilen oli taas aika käydä kampaajalla pitkästä aikaa ja taisin samalla löytää itselleni uuden vakkarikampaajan! Tuntuu, että mulla venyy kampaamokertojen välit aina ihan hulluna ja melkein hävettää istua ammattilaisten penkkiin tällaisen jäätävän tyvikasvun kanssa. Lyhyissä hiuksissa on tosiaan myös se huono puoli, että nämä kasvavat mallista ulos ihan supernopeasti. Jatkuvasti pitäisi olla pätkäisemässä mittaa pois, mutta itse en uskalla saksia omia hiuksiani, koska en varmasti saisi niistä mitenkään tasaisia. Nytkin mun hiukset olivat jo taas tosi pitkät, ja tietysti kaipasin siistimpää lookkia leikkauksen ja tyvivärin suhteen. Väriin toivoin pientä kirkastusta ja keltaisen poistaittamista.

 

Tutustuin nyt siis ensimmäistä kertaa TIK Salonkiin, ja voi kuinka positiivinen fiilis sieltä tuli! Mun kampaajana toimi ihana Tiina, joka muuten kirjoittelee itsekin blogia tässä osoitteessa. Mä en ole koskaan puhunut kampaajakäynnillä kampaajan kanssa noin paljoa, mitä eilen puhuin 😀 Juteltiin Tiinan kanssa paljon bloggaamisesta ja myös kaikesta muusta maailmanmenosta, ja ihanaa kuinka hyvin meillä synkkasi!

 

TIK Salonki sijaitsee Näsilinnankatu 24:ssa, eli ihan Tampereen keskustassa. Salonki on tosi nätti sisustukseltaan ja kampaamopalveluiden lisäksi heillä tehdään myös mm. suihkurusketuksia, ripsienpidennyksiä, kestovärjäyksiä, sokerointeja, kasvohoitoja ja itseänikin kiinnostavaa ripsien kestotaivutusta. Kampaamon puolella käytetään Kevin Murphyn ja Elevenin tuotteita, joista ensimmäinen olikin mulle jo entuudestaan tuttu ja voin suositella lämpimästi! Nämä molemmat ovat parabeenittomia, eläinkokeettomia ja kierrätettävissä pakkauksissa. Nämä tuotteet ovat suunniteltu kevyiksi, mutta tehokkaiksi ja pitkäkestoisiksi, ja itse allekirjoitan tämän täysin.

 

Tiinan käsittelyn jälkeen mun hiukset näyttävät nyt tuolta kuin tässä ylläolevassa jälkeen-kuvassa. Ero ennen-kuvaan on tosi selkeä, ja voi että mä tykkään varsinkin tästä pituudesta! Otettiin hiukan enemmän pois, jotta liian pitkäksi kasvaminen kestää tietysti vähän pidempään. Tyvi mulla on jo pitkään värjätty vaaleaksi raidoilla, ja samalla linjalle mentiin tälläkin kertaa. Varsinkin vaaleille hiuksille tämä tyven raidoitus on tosi hyvä juttu, koska sävystä ja näkyvästä tyvikasvusta tulee silloin paljon luonnollisempia. Sävystäkin saatiin mun mielestä tosi kivan viileä, joten keltaisuudelle sain heittää heipat. Näiden lisäksi Tiina vielä suoristi mun hiukset, ja kyllä taas mietin että miksi ihmeessä en ota aamuista sitä ylimääräistä viittä minuuttia hiusten suoristamiseen. Lopputulos on nimittäin silloin totta kai huolitellumpi ja nätimpi.

 

Nyt on tosiaan siis skarpit hiukset, joilla kelpaa kulkea taas pari seuraavaa kuukautta. Kiitos vielä tosi paljon Tiinalle ja TIK Salongille! Toivottavasti nähdään Tiinan kanssa uudelleen pian ♡

TIK Salongin nettisivut varausjärjestelmineen löytyvät osoitteesta tik-salonki.com. Voit myös soittaa numeroon 0452131901 tai käydä paikanpäällä Näsilinnankatu 24, 33210 Tampere. Koodilla ELLI15 saatte muuten myös 15% alennusta TIK Salongin kampaamopalveluista!

 

Mitäs tykkäätte mun uusista hiuksista? Kuinka usein sä käyt kampaajalla?

 


×××
Voit liittyä helposti lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta ♡

 

Lue myös

Vastaukset teidän kysymyksiin!
Reissukuvahaaste: Tarinat kymmenen matkakuvan takana

Kommentoi