Pispalan Pulteri
trenssi Veromoda × paita Forever21 × farkut Levi’s × laukku Louis Vuitton × kengät Forever21


Oon tän postauksen kanssa ihan älyttömän myöhässä, mutta ei anneta sen haitata. Mun äiti täytti 50 vuotta pari viikkoa sitten, ja käytiin silloin sen kunniaksi syömässä Pispalan Pulterissa, virallisten juhlien koittaessa myöhemmin. Uusia rafloja on aina kiva testata kun en ole itse käynyt Pulterissa koskaan aiemmin, eikä ollut äitikään. Mä tykkäsin paikan tunnelmasta tosi paljon, vähän sellainen pubimainen, mutta meille just täydellinen. 
Saatiin aluksi alkumaljat ja vähän myöhemmin ihan valtavat annokset ruokaa. Annosten koossa ei tosiaankaan oltu säästelty, en ole hetkeen nähnyt noin isoja lautasellisia kuin tuolla 😀 Itse tilasin lehtipihvin ja se oli kyllä täydellistä, mutta ei mulla ollut toivoakaan että olisin kaikkea jaksanut syödä. Toi maustevoi oli niiiiin hyvää!
Kokonaisuudessaan meillä oli onnistunut ilta, iloa, muutama kyynel, hyvää ruokaa ja seuraa. Pitkästä aikaa nähtiin myös sisaruspuolten kanssa, heitä kun ei tunnu näkevän nykyään kuin kerran vuodessa. Pulterissa saatiin tosi hyvää palvelua koko illallisen ajan, ja melkein kaikki muutkin meidän seurueesta taisivat olla tyytyväisiä ruokaansa. Ainoana miinuksena mainitsisin parkkipaikkojen vähyyden, mutta muuten voin suositella Pulteria lämpimästi.
Mä tarvitsen lisää unta ja säännöllisen unirytmin
Mun lemppareita

Kommentoi