BT: Pinterestin parhaat DIY-joululahjaideat – Kokeile näitä!

Jälleen kuukauden ensimmäinen lauantai on täällä, ja se tarkoittaakin blogitiimipostausta! Eilisessä postauksessa lupailin tänä viikonloppuna päivittäisiä postauksia, jotka liittyvät jouluun. Tiimin kanssa mekin päätettiin jo hyvissä ajoin, että joulukuun tiimipostaus liittyy jouluun.

Ideaksi valikoitui postaus DIY-joululahjaideasta. Mä itse en tee kovinkaan paljoa DIY-juttuja, mutta joululahjoja olen välillä toteuttanut omin käsin. Omia suosikkejani näistä omista lahjoistani ovat olleet ihana pieni eurolava, jonka maalasin valkoiseksi ja lisäsin mukaan valoja. Se toimii loistavana sisustuselementtinä lahjan saajan kotona! Toinen idea oli taulut, jotka kokosin meidän isovanhemmille. Tauluissa jokainen meidän serkuskatraasta kertoo, miksi just mummi ja pappa ovat parhaita.

Tänä vuonna mulla ei kuitenkaan ollut millään aikaa toteuttaa postausta DIY-lahjaideasta uuden idean kera, enkä päässyt kuvaamaan noita aiempia lahjoja. Halusin kuitenkin ehdottomasti osallistua tiimipostaukseen, ja päätin vähän soveltaa. Pinterest on inspiroitumisen ja ideoiden aarreaitta, joten halusin koota teille viisi mun suosikki-ideaa DIY-lahjojen suhteen. Näistä jokaisessa on helppo ohje, ja nämä ehtii vielä toteuttaa hyvin ennen joulua!

 

Valokuvataulu

Tämä on mun mielestä aivan ihana idea! Ja ehkä yksi helpoimmista DIY-ideoista. Tähän tarvitset vain kehykset, joista poistat lasin ja takaosan, lankaa jotka voi kiinnittää kehyksen taakse, minipyykkipoikia ja kuvia. Tähän käy loistavasti Polaroid-kuvat mutta tietysti myös tavalliset.

 

Jalkakylpysuola

Jalkakylpysuola ja muut itsetehdyt kosmetiikat ovat ehkä perinteisimpiä DIY-lahjoja. Kenellepä pieni hemmottelu kelpaisi! Itse tykkään erityisesti tästä ohjeesta, joka on tosi helppo ja yksinkertainen.

 

Pöytäkalenteri

Tämä on loistava idea esimerkiksi isovanhemmille. Tähänkin tarvitset esimerkiksi vain kehyksen, pieniä koukkuja ja vaikkapa tyhjiä pakettikortteja, joista voit tehdä nuo kuukausi- ja päivälaput.

 

Meikki-/sivellinteline

Tätä mä haluaisin kokeilla kaikista eniten! En tiedä mistä kuvan teline on tehty, mutta itselle tuli yksinkertaisesti mieleen vessapaperirullat 😀 Niitä voi leikata sopivan pituisiksi ja ne voi päällystää vaikka lahjapaperilla. Rullat voi kuumaliimata jollekin alustalle, vaikkapa paksulle pahville.

 

Taljapenkki

Tämä on ihana ja mä itse kiljuisin riemusta jos joku tekisi mulle tällaisen 😀 Vastaava muuten näkyy tässä postauksessa, mutta sen olen ostanut ihan kaupasta. Tähän periaatteessa tarvitsee vain kuumaliimaa, taljan (Ikeasta saa halvalla) ja vaikka kierrätyskeskuksesta pelastetun jakkaran.

 

Pinterestin parhaat DIY-joululahjaideat – Tykkäätkö sä tehdä lahjoja itse?

 


×××
Lue myös muiden tiimiläisten postaukset: Sini, Jenny, Anniina, Krista, Ilona, Heli ja Enni

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× BT: Hyvinvointihaaste – kehu muita ja itseäsi päivittäin
× BT: Epäonnen päivä muuttuikin onnistuneeksi
× BT: Miksi bloggaan?
 

Lue myös

Mun joulukalenterit tänä vuonna: L'Occitane ja bareMinerals
Adventtikalenteri 2018: Voita lahjakortti Ihanaiset-verkkokauppaan!

Kommentoi