Pinkkiä, leveät lahkeet ja ylipolvensaappaat samassa asussa?!

Ihanaa pääsiäistä! ♡ Ihan huippua kun saadaan tähän väliin neljän päivän miniloma, koska se on just sitä mitä nyt kaipaan. Kuitenkin, ennen pääsiäisrientoihin juoksemista halusin tulla jakamaan teille nämä kuvat asusta, jossa yhdistin pinkkiä, leveät lahkeet ja ylipolvensaappaat. Sara otti nämä ollessaan Tampereella, ja kävisipä hän useammin täällä!

 

Kyseessä on asu, joka vetäisin päälle noista housuista inspiroituneena. Kuten oon puhunut, haluaisin käyttää vähemmän farkkuja ja enemmän muita alaosia. Talvisin se on aika hankalaa, kun kangashousut eivät ole niin lämpimät, mutta tuolloin halusin testata miten ohuista kangashousuista saisi talveen sopivat. Ja voisin sanoa onnistuneeni hyvin, koska kylmä ei tullut!

Mulla ei tosiaan ollut tuolla noiden alla ylimääräistä vaatekerrosta, koska esimerkiksi legginseillähän kangashousuista saa lämpimämmät, mutta mä kekseliäänä likkana heitin sinne alle ylipolvensaappaat. Koska kuka muka on sanonut että ylipolvensaappaat pitää olla aina housujen päällä ja miksi ei näin päin? Korollisilla ylipolvensaappailla sain myös sen kaivatun koron, joka estää housuja laahaamasta märkää maata kun nuo lahkeet ovat myös superpitkät. Se noiden pituus on muuten parasta koko housuissa, koska siksi jalat näyttää noissa aina kilometrin pituisilta.

 

Yläosaksi sitten yhdistin ehkä vähän tylsästi vain pinkin neuleen, mutta tässä yhdistelmässä oli mukava ja rento olla. Takiksi valitsin taas tuon pinkin lempparin, vaikka en kylläkään ollut ihan varma itsekään miten se loppujen lopuksi mätsäsi housujen kanssa 😀 Korut olivat totta kai ruusukultaisia, ja tuo love-koru on yksi isoimmista korusuosikeista! Mulla oli lähes samanlainen vuosia sitten, mutta siitä lähti väri ihan kokonaan ja nyt syksyllä vihdoin löysin uuden. Lentokonekaulakorukin on supersöpö, ja siitä tulee mulle aina Englanti mieleen kun ostin sen vaihdon aikana.

 

Tuolloin meillä oli Saran kanssa ihan sairaan kiva päivä! Aamulla testattiin Torni-hotellin aamiainen, jonka jälkeen käytiin ottamassa nämä asukuvat Tampere-talolla, ja siis vitsit se oli loistava idea. Paikka oli ihan tyhjä ja valoa oli ihan hurjan paljon vaikka oltiinkin sisällä. Oli tosi kiva kuvata vaihteeksi sisätiloissa, varsinkin kun puitteet olivat noin mahtavat. Enkä tosiaan olisi uskonut että siellä olisi päässyt noin hyvin kuvaamaan, kun yleensä se on vaan täynnä ihmisiä. Kuvien jälkeen käytiin syömässä ja sitten vielä meillä, kun Sara halusi vihdoin nähdä Mishan ja heistä tulikin heti kaverit ♡

 

Tänään mulla onkin tiedossa vielä kavereiden treffaamista ja pakatakin pitäisi. Me nimittäin lähdetään huomenna Laajavuorelle laskettelemaan pääsiäisen ajaksi! Niin kiva päästä pitkästä aikaa rinteeseen, kun nykyään sitä tulee harrastettua tosi harvoin. Talvilomia mulla ei ole ollut hetkeen ja kaikki viikonloputkin tuntuvat talvisin olevan niin täynnä, ettei päästä edes päiväreissuille. Lappiin olisi niin ihana päästä, mutta kyllä mulle nämä etelänkin keskuksetkin käy, varsinkin kun tänä vuonna on ollut niin hyvä talvi että lunta riittää etelässäkin. Palataan Laajiksen tunnelmiin sitten ensi viikolla!

Ja heh, oli pakko laittaa tuo alla oleva kuva loppukevennykseksi 😀 Näin ne ylipolvensaappaat toimii löysien housujen alla, ja voin suositella!

 

takki Jack Wills neule Jack Wills housut Bershka ylipolvensaappaat H&M kello Daniel Wellington (*saatu) kaulakorut Crazy Factory

 

Mitä sä aiot tehdä pääsiäisenä? Iskeekö tämä asu suhun?

 


×××
Menoa Laajavuorella voit seurata reaaliaikaisesti Snäpin @ellimarias tai Instagramin @ellileppiniemi kautta!

 

Lue myös

Herätysvalo: Auttaako se oikeasti?
10 vinkkiä vastuullisempaan matkustamiseen - Pienin askelin eteenpäin

Kommentoi