Pilkkuhousuissa Pariisissa – Dots dots dots

id-pilkkuhousuissaPilkkuhousuissa Pariisissa. Nyt, kun kamera on pienellä kuvauspaussilla, on hyvä tutkia kuva-arkistoja. Julkaisemattomia kuvia onkin edelleen ihan mielin määrin, joten ehkä tämä kameratilanne onkin pieni potku niiden julkaisemiseen alta pois. Törmäsinkin heti ensimmäisenä näihin Pariisissa napattuihin kuviin, joista tuli heti yhdet mun suosikkikuvista. Tykkään todella paljon kuvien fiiliksestä, asukokonaisuudesta ja lokaatiosta ylipäätään. Näissä on kaiken lisäksi vielä pieni jokes on you tämän hetkiseen kameratilanteeseen nähden, sillä totta kai otin kameran tuohon kuvausrekvisiitaksi, kun se anyway kulki tuolla aina koko päivän kaulalla, heh 😀

Pilkkuhousuissa Pariisissa

Nuo housut olivat aika lyhyen pohdinnan hankinta, mutta en onneksi ole potenut niistä morkkista. Toki ne ovat todella kesäiset ja nyt alkaa olla jo liian viileä niille, eikä tuon pituisten housujen allekaan ole helppo pukea lisää lämmikettä. Keväällä ja kesällä ne kuitenkin pääsevät aivan varmasti taas käyttöön, ja tuollaiset culottes-housut mustana mä olenkin melkein jo kuluttanut puhki. Mua inspiroisi kovasti pukea nämä housut myös juhlaan ja ne sopisivat juhlaviin tilaisuuksiin loistavasti esimerkiksi valkoisen bleiserin tai vaikkapa mustan ohuen paidan kera. Housuihin saa myös kivasti erilaista ilmettä tennareilla.
Hiuksissa olevan huivin hankin itseasiassa Pariisista. Mä ajattelin tosi pitkään, ettei lyhyisiin hiuksiin niinkään sovi huivi ponnarin koristeena, mutta tuona päivänä heitin ne ajatukset nurkkaan. Se oli just oikea päätös, sillä tykkäsin tuosta lookista todella paljon! Pieni asuste hiuksissa tuo hyvin simppeliin asuun ”sitä jotain”, kiinnittää vähän katsetta ja tekee asusta ehkäpä ryhdikkäämmän ja viimeistellymmän.

Tuosta asukokonaisuudesta mä tosiaan pidin todella paljon! Se onkin sellaisenaan päätynyt päälle reissun jälkeenkin, mutta toki jalassa on ollut arjessa ihan vaan mustat tennarit. Kuten jo alussa sanoin, erityisen paljon näissä kuvissa tykkään lokaatiosta, ja edelleen se oli ehkä mun suosikkikuvausspotti mikä Pariisissa bongattiin. Tuo ihana Vespa oli just täydellisesti siihen sopivassa miljöössä ja koko katu henki hienostunutta ranskalaisuutta, jos niin voi sanoa. Tuo katu Vespoineen oli ihanan kuvauksellinen vaalean vihreine ovineen ja punaisine ruusuineen pitsiparvekkeella, että se näytti melkeinpä maalaukselta. Ja kaiken lisäksi vaan satuttiin kulkemaan tuota katua ihan vahingossa, mutta niinpä usein ne suloisimmat spotit sattuu kohdalle sen suuremmin suunnittelematta.
Mutta enpä ole tällä hetkellä pilkkuhousuissa Pariisissa, vaikka tuonne tulikin näiden kuvien vuoksi vähän ikävä. Tämän rustaamisen jälkeen alan valmistautua huomiseen ja painun pehkuihin mahdollisimman pian. Huomenna on nimittäin tiedossa normaalia aikaisempi herätys ja lähtö heti aamutuimaan, sillä edessä on kuvauspäivä asiakkaan luona. Kuvauskeikat on aina kivoja, ja yksiä mun suosikkiduuneista tällä hetkellä. Näitä lisää! ♡
neule CARLINGS
housut ZARA
kengät MANGO

Mitäs mieltä siellä ollaan tästä asusta?
×××

Tykkääthän blogista jo myös Facebookissa?


Lue myös

Kamera hajosi ja muita maanantaimietteitä
Uudet silmälasit ja aurinkolasit + Voita matka Lontooseen!

Kommentoi