Pikareissu HelsingissäHeti alkuun paljon onnea lakin saaneille ja valmistuneille! Itse istun tällä hetkellä autossa kohti ensimmäisiä juhlia, ja aattelin käyttää tän ajan hyödykseni.

Tosiaan, viime viikolla käytiin tekemässä pikareissu Helsinkiin maanataina ja takaisin tultiinkin jo heti tiistaina. Matka ei tosiaan mennyt suunnitellusti, mä istuskelin keskustassa odottamassa töiden jälkeen lähtöä puolitoista tuntia kun toinen oli juuttunut ruuhkaan toisella puolen kaupunkia. Jos oikein ymmärsin, Tampereen tunnelissa oli ollut kolari ja siitä syystä se ruuhka. Normaalisti meiltä keskustaan ajaa noin pari kymmentä minuuttia, mutta nyt meni tosiaan yli nelinkertainen ajoaika.

Oltiin silti tästä huolimatta ihan tarpeeksi ajoissa Helsingin Hartwall Arenalla. Mä siis onnistuin saamaan meille liput Bruno Marsin keikalle silloin viime vuoden puolella! Keikka oli älyttömän hyvä, ja kun mä en selvinnyt Edin keikalla kahta biisiä putkeen itkemättä, niin tällä keikalla en selvinnyt kahta biisiä putkeen nauramatta. Mä rakastan Brunon tyyliä ja olemusta, ja parasta keikalla olikin biisivalinnat, hauskat välijuonnot ja tanssit. Ilmassa myös todellakin oli kiertueen nimen mukaisesti 24 karaatin taikaa, sillä lavashow oli ihan mieletön. Snäpissä seuraavat saivat tästä varmaan yliannostuksen, pahoittelen vielä näin jälkikäteen! 😀

Mulla olikin tiistai vapaa ja käytettiin se päivä yleiseen kiertelyyn keskustassa. Käytiin Maison Helsingissä, ja vihdoin sain toisen kimpun niiden ruusuja ja myös tulppaaneja! Löysin myös kauan etsityt mustat mom jeansit Monkista. Päivä oli kokonaisuudessaan tosi onnistunut, ja mä tykkään Helsingistä aina vaan enemmän. Kesälle on myös suunnitelmissa lisää Helsinkipäiviä, enkä kyllä malta millään oottaa niitä!

Meikkipöytä + vinkki: Meikkipöydän valot halvalla
London snapshots 2; metrot ja Oyster, Potter -studio, London Eye, Big Ben

Kommentoi