Pienen ikuisuuden jälkeen

Kuvat © Aleksi

 

Apua, moikka kaikille näin pienen ikuisuuden jälkeen! Blogin tilanne on viimeisten kuukausien ajan ollut ihan hälyyttävän huono, enkä tiedä mistä aloittaisin. Kesällä blogi hiljeni, kun halusin siitä pientä breikkiä ja ottaa myös itse vähän rennommin pudottamalla yhden kanavan hetkeksi pois. Keskityin kesällä tosi paljon Instagramiin ja siellä olenkin ihan todella paljon aktiivisempi. Sitten kesän jälkeen tuli elokuu, jolloin blogi jäi töiden jalkoihin. Tänä syksynä mun työmäärät ovat räjähtäneet ihan käsiin ja oon monesti miettinyt, mistä oikein olen valittanut aiemmin. Tän syksyn työmäärät nimittäin ovat moninkertaisesti isommat, kuin koskaan aiemmin.

Ongelmat blogin ulkoasussa

Elokuussa mä myös tein vähän äkkipikaisena päätöksen blogin ulkoasun muuttamisesta, kuten ehkä huomaatte. Ostin uuden ulkoasupohjan ja lähdin sitä asettelemaan paikoilleen. Kaikki meni kuitenkin niin täydellisesti päin honkia, kuin mikään ikinä voi mennäkään 😀 Pohja ei jostain syystä pelannut täydellisesti, enkä koskaan saanut oikein mitään apua mistään suunnasta. Kyselin läpi pohjan tekijät ja webhotellin hallinoijat, mutta kukaan ei paikantanut mitään ongelmaa vaikka ongelmia selvästi oli. Töiden takia oma aika ei riittänyt taistelemaan blogin ulkoasun kanssa ja tää kaikki johti siihen, että blogissa on vallinnut näin pitkään hiljaisuus.

Tällä viikolla kuitenkin vihdoin olen pienissä osissa saanut ulkoasun pelaamaan. Toki se vieläkin on jollain tapaa epävarma, sillä välillä kun käyn täällä katsomassa, fontit ja väriasetukset on ihan miten sattuu, mutta seuraavassa hetkessä kaikki on taas ok? 😀 No, tällä mennään nyt ja koitan tässä ohessa aina säätää bugeja jos niitä bongaillaan. Nyt en enää jaksa välittää pienistä ongelmista tai hioa kaikkea pidemmälle, sillä alkoi tuntua että pää tässä räjähtää. Mulla on ollut niin pitkään niin monta postausideaa, asioita joista haluan kirjoittaa ja julkaistavia kuvia vino pino. Tää palo on nyt kovempi kuin koskaan, ja siksi ajattelin, että nyt palataan blogin kimppuun oli ulkoasun tilanne mikä tahansa.

Tuntuu pitkästä aikaa, että mulla olisi jotain sanottavaa tänne blogiin. Ei tosin mitään vakavaa, vaan samaa vanhaa hömppää kuin aina ennenkin, mutta joka tapauksessa. Niin paljon kivaa kerrottavaa myös teille. Toivottavasti siis teitä vielä on siellä ruudun toisella puolella! ♡

Mitä hiljaisuuden aikana on tapahtunut?

Tää hiljaisuus on ollut niin pitkä, että vaikea edes lähteä erittelemään mitä kaikkea tässä välissä on tapahtunut. Jos nyt pientä re-capia halutaan, niin kesä oli ihana! Hurjan lämmin, täynnä ystäviä, menoa ja tekemistä. Ihastuin kesällä taas toden teolla lenkkeilyyn. Töitä tosiaan riittää ja olen päässyt viemään valokuvauspalveluita yksityisille pidemmälle. Pidin elämäni ensimmäisen minikuvauspäivän, joka oli ihan menestys! Kunpa pian pääsisin järjestämään uuden. Ollaan myös HC:n kautta päästy tekemään taas ihan uudenlaisia juttuja, kun kahdelle asiakkaalle on lähdetty tekemään jotain, mitä ei olla koskaan ennen tehty. Uusia aluevaltauksia siis 🙂

Mä ehdin myös lomailla, kun oltiin hieman alle viikko Lapissa ruskan keskellä. Osuttiin sinne tänä vuonna ihan täydelliseen aikaan, just kun ruska oli parhaimmillaan. Olikin muuten kaunein ruska minkä olen koskaan nähnyt. Tästä kuitenkin lisää ihan omissa postauksissaan sitten. Reissuista puheenollen, uskaltauduin myös varaamaan ensimmäisen matkan sitten yli kahteen ja puoleen vuoteen. Tästäkin lisää myöhemmin.

Tällä viikolla mä olen ollut vähän kipeänä, ja just nyt on harmittanut kovasti sen vuoksi peruuntuneet suunnitelmat. Onneksi töissä pysyy hyvin kiinni etänäkin ja parantelua helpottaa Love Islandiin koukuttuminen, nyt on menossa USA-versio, haha. Halloweenia mä odotan niin paljon etten meinaa pysyä paikoillani, sekä tietty siihen liittyviä kaikkia kuvausideoita joita pyörittelen mun päässä. Tuntuu hassulta, että ihan just aloitetaan marraskuu, kun musta tuntuu että juurihan vasta syyskuu alkoi. Aika kuluu tällä hetkellä ihan luvattoman nopeasti ja koitan vaan parhaani mukaan pysyä kyydissä.

Mutta sellaistapa tänne kuuluu, toivottavasti teilläkin on mennyt hyvin tänä syksynä 🙂 Postauksen kuvituksena Aleksin kanssa pari viikkoa sitten napatut kuvat, kun näistä syksyn kuvausseteistä on alkanut muodostua jo perinne. Me tyyliin nähdään vaan syksyisin kuvausten merkeissä, mutta jälki on aina niin timanttia, että halusin jakaa ne teillekin näytille. Kertokaapa kommenteissa, välittyikö näistä kuvista syksyn fiilis ja mitä mieltä ootte blogin uudesta ulkoasusta! Ja ehdottomasti saa kertoa jos törmäätte bugeihin, mutta en lupaa että osaisin korjata niitä 😀

Ihanaa torstai-iltaa kaikille ja palataan jo ihan parin päivän sisällä ♡

 

Unelmoimisen sietämätön keveys - Rohje Artister + alekoodi!
Särkänniemen Karmiva Karnevaali

Kommentoi