Phone snapshots

Oon itse aina tykännyt tosi paljon kaikista puhelinkuva- ja snapchatpostauksista, joten tässä nyt mun ensimmäinen! Kuvat on kolmen-neljän viikon ajalta, ja ihan sekalaisessa järjestyksessä.

Tilasin itse tuunatun hupparin Ed Sheeranin Kiss me -biisin sanoilla, ja toi on i h a n a ! × Edin uusin levy on myös ollut parasta pitkään aikaan. Jos mulla on ollut viimeaikoina kuulokkeet korvilla, niin yhdeksän kertaa kymmenestä tää levy on siellä soinut. × Maanantaimasennus.

Tää ja Hachiko on pahimmat itketysleffat ikinä. Nyt oli toinen kerta kun näin tän leffan, mutta sama reaktio: viimeisten viiden minuutin aikana kaikki hanat auki. × Hahah! × Pikkutyyppi ♡

Selfietä pitkästä aikaa. × Nää pakkaskelit oli mun lemppareita. × Vanha kuva loppusyksyltä, joka päätyi Instagramiin vasta nyt.

Tän vuoden puolella mulle on jostain syystä käynyt ehkä liiankin usein näin… Univelkaako? × Minireppu ♡

Liigaotteluita en ookkaan pariin vuoteen käynyt livenä katsomassa, joten tää oli kivaa vaihtelua! × Herkuttelemassa ennen peliä. × Ollaan käyty viimeaikoina kävelyillä tutkimassa meidän kodin ympäristöä, ja tällainen kartano löydettiin viikko sitten.

Yhden sunnuntain aamukävely. × Eilen käytiin tuhlaamassa Beef King Steakhousen alekuponki. × Naistenpäivän suklaata 🙂

Misha on ihan rakastunut meidän parvekkeeseen, kun aamusta siihen paistaa aurinko ja siellä on mukavan lämmin. × Pari viikkoa sitten alle 24 tunnin reissulla Turussa yhden koulupäivän takia 😀 × Toissapäiväinen leffailta.

Yhdenkin päivän reissuilla ehtii jo tulla kova ikävä tätä tyyppiä. × Ylemmän sain mummilta ja alemman äidiltä, love them! × Mummi ♡

Naistenpäivän pullat ja tulppaanit töissä. × Tennarifiilistelyä.

Tähän mennessä kuluneen vuoden onnellisin hetki! × Varmaankin kuukausi sitten pidettiin pidempi lounastauko ja mentiin Friends & Brgrs:iin syömään.

Lontoo kutsuu toukokuun alussa! × *sydänsilmäemoji* × Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, naaaaaaam.

Viime viikolla meillä oli töistä kahden päivän koulutukset, ja tarjoilut siellä oli kyllä 5/5.

Saunailtaa töistä perjantaina. × Kun oli vielä lunta maassa. × Tuoreet kukat vaan on parasta, tarviiko tää edes mitään selitystä ♡
Takki alelöytönä
Sunnuntain asu

Kommentoi