Mishan ja Winstonin kuulumisia: Pentuarki ja synttärit

Mishan ja Winstonin kuulumisia: Pentuarki ja synttärit

Kivaa sunnuntaita! Toivottavasti teidän viikko on kulunut hyvin ja olette valmiita tulevaan viikkoon. Mä ajattelin tänään kertoa teille vähän koirien kuulumisia! Mishan näkymistä blogissa on toivottu aikoinaan jonkun verran ja uskoisin myös että pentuarki kiinnostaa ainakin osaa teistä.

 

Tämä pentuarki on ollut niin erilaista verrattuna meidän aiempiin koiriin. On ollut tosi hauska seurata kuinka paljon eroa onkaan chihuahuan ja pomeranian välillä, ja kuinka hyvin rodunomaiset piirteet näkyvätkään jo pienellä pennulla 😀 Winston on edelleen ihan hullu energiapakkaus, vaikkakin onneksi yöunet ovat pidentyneet.

 

Winston pureskelee edelleen kaikkea, mutta ollaan saatu onneksi ohjattua sitä puruleluihin. Sisäsiistiksi opettelu sujuu myös yllättävän hyvin ja Winston on oppinut hakeutumaan hädän iskiessä ulko-ovelle, jolloin tiedetään lähdeä pihalle. Ulos hän tekee asiansa jo kuin vanha tekijä, eikä Winston jännitä enää ulkona olemista. Paljon kaikkea kiinnostavaahan sieltä löytyy ja kepit ovat osoittautuneet lemppareiksi. Ja hei, pojalla nousee jopa jalkakin jo vaikka ikää on vasta kolme kuukautta 😀

 

Misha on viime aikoina halunnut enemmän omaa rauhaa pennulta ja se onkin viihtynyt paljon sohvalla, kun Winston ei pääse sinne. Nämä kaksi ovat kuitenkin edelleen parhaita kaveruksia ♡ Mishalla oli perjantaina synttärit! Poika täytti neljä vuotta, enkä tajua mihin tämä aika on mennyt. Synttäreiden kunniaksi Misha sai uuden lelun, herkkuja ja tehtiin myös ”synttärikakku”. Kakussa oli nameja, koiranmakkaraa ja Mishan ehdotonta lempparia, eli koirien jäätelöä.

 

Kaikessa lyhykäisyydessään siis meillä menee paljon paremmin kuin oltiin voitu kuvitellakaan. Winston oppii supernopeasti, ja edistyneen sisäsiisteyden lisäksi se osaa istua, tulla luo sekä odottaa pienen hetken käskystä. Rodulle ominainen ilmoitteluhaukku on viime aikoina osoittaunut pieneksi ongelmaksi, mutta uskotaan senkin olevan hyvin kitkettävissä pois.
Olisiko teistä kiva lukea hauvojen kuulumisia useamminkin? 🙂

 

Onko pentuarki sulle tuttu vaihe? Mikä oli teidän isoin haaste siinä?

 

×××
Mishaa ja Winstonia voit seurata myös Instagramissa @thepawsomesquad

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

Lue myös

Villahame ja ylipolvensaappaat: Vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmä
Kuluneiden kuukausien suosikit

Kommentoi