Pastellipuku ja pupukengät baletissa: Pähkinänsärkijä @Tampere-talo


Ihanaa alkanutta viikkoa! Mulla on superhyvä fiilis tästä maanantaista, sekä koko viikosta. Johtunee ehkäpä siitä, että näin maanantain kunniaksi tein parit reissusuunnitelmat seuraavalle vuodelle ja tein myös yhden ison päätöksen, josta olen superinnoissani. Jälkimmäinen ei liity blogiin eikä välttämättä blogini tämän hetkisiin aihepiireihin, mutta voi silti olla että valotan sitä teillekin täällä vielä joskus.

 

Mutta tosiaan, pari viikkoa sitten me käytiin katsomassa Tampere-talolla ihana Pähkinänsärkijä-baletti. Kun kuulin tuon baletin tulosta Tampereelle, mä olin superinnoissani! Mä tykkään baletista ihan älyttömästi, vaikka tuo olikin vasta mun kolmas kerta baletissa. Se on silti vienyt mun sydämen ja mielelläni tekisin jouluisesta Pähkinänsärkijästä meille perinteen.

 

Mä siis tietysti kriiseilin tosi paljon, mitä laitan balettiin päälle. Ikuisuusongelma on hame vai housut 😀 Mekon koin ehkä jo liian juhlavaksi ja sitten jäin pohtimaan tätä ihanaa pukua, jonka hankin tässä syksyllä. Ja juuri tällaisia tilanteita varten, kun en tiedä juhlavuudesta ja haluan jonkun kauniin välimallin. Se pääsikin siis nyt ensimmäistä kertaa käyttöön ja voi että se toimi hyvin! Nyt vaan tarvitaan lisää vastaavia tilaisuuksia, jotta puku pääsee uudelleen käyttöön haha.

 

Tuo puku on väriltään niin mua, ehkä ainoastaan vaaleanpunaisena se olisi vielä enemmän mun tyyliä. Tuo pastelliväri oli ihan mahtava katseenkiinnittäjä ja tällä kertaa mä todellakin nautin että erotuin mustasta joukosta. Puku yksinään on värinsä kanssa niin näyttävä, että halusin sen kaveriksi jotain neutraalimpaa. Siksi valitsin puvun alle tuon peruspaidan, jossa on pieni kaulus. Musta paita puvun alla tasapainotti mun mielestä väriä tosi kivasti.

 

Myös asusteissa luotin neutraaliin mustaan. Clutch-laukkua en olekaan käyttänyt hetkeen, mutta se oli juuri sopivan kokoinen tuonne ja mukaan mahtui rahat, avaimet ja puhelin. Jalkaan vetäisin tämän hetken ehdottomat suosikkikengät, Minna Parikan puput, joissa on upeita vaaleanpunaisia timantteja! Nuo kengät ovat niin täydelliset, siistit mutta silti rennot koska korkoa ei ole.

 

puku Asos × paita Primark × kengät Minna Parikka × clutch Ted Baker × kello Daniel Wellington

 

Iskeekö tällainen pastellipuku sinuun?

 


×××
Voit seurata blogia helpoiten Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Makia x Moomin: Ehkä makein yhteistyömallisto koskaan!
× Täydellinen neulemekko + ylipolvensaappaat ja vyölaukku
× Epäonnistuneet asukuvat: Aina ei voi onnistua, eikä edes joka toinen kerta
 

Lue myös

10x Black Friday vinkit: Nämä kannattaa ainakin hyödyntää
Mun joulukalenterit tänä vuonna: L'Occitane ja bareMinerals

Kommentoi