Oma tyyli

Pastelliöverit

Kivaa tiistaita! Vihdoin ehdin jakamaan tänne nämä elokuun puolella otetut kuvat 😀 Oon näiden kanssa kyllä niin älyttömän myöhässä, ja toissapäivänä mulla kävi jopa mielessä ainakin yksien kuvien julkaisematta jättäminen mutta saa nyt nähdä. Hassua katsoa itseäni näissäkin kuvissa pitkillä hiuksilla hahah.

Ja hei, näyttääkö nämä kuvat teistä hassun punertavilta? Mulla ne näyttää läppärin näytöllä juuri sellaisilta kuin pitääkin, mutta huomasin että mobiilissa nämä on vähän oudon sävyisiä. Onkohan ongelma siis vain mun puhelimessa…?


Näissä kuvissa oli mun mielestä aivan ihana idea. Mä rakastan kaikkia pastellivärejä ja oottekin varmaan huomanneet sen mun pukeutumisesta. Idea tähän asuun ja asun väriyhdistelmään syntyi tuosta Tampereen Finlaysonin Art Areasta ja noista maahan maalatuista vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen sävyistä. Ei oikeasti voisi olla yhtään enempää mun näköinen värimaailma! Finlaysonilla on muuten ihan älyttömästi muitakin ihania katumaalauksia, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa jos Tampereella päin tulee käytyä.


Vaaleanpunaisesta nahkatakista puhuinkin muistaakseni joskus kesän alussa ja kuinka sellaisen haluaisin ostaa, mutta en raaskinut kun kaapista löytyi kuitenkin se vaaleansininenkin takki. Elokuussa silti ihastuin tähän niin palavasti eikä hintakaan ollut ollenkaan paha, ja se oli menoa sitten. Mutta jälkeenpäin olenkin miettinyt, että miksen vaan tehnyt tätä jo aiemmin, sillä tuo vaaleanpunainen tekonahkatakki on ollut sen hankkimisen jälkeen mun ehdottomasti käytetyin takki. Mulle sanottiinkin, että se on niin mun näköinen että tuntuu kuin mä olisin omistanut tuon aina.


takki Bershka × neule Forever21 × farkut Levi’s × kengät Nike

Oletko sä koskaan käynyt Tampereella Finlaysonilla katsomassa tätä katutaidetta? Mitä tykkäät pastelliövereistä?

×××
Jos Bloglovin on enemmän sun mieleen, voit liittyä sinne lukijaksi helposti tästä 🙂

Lue myös

Balmuirin laukkumallisto
Arkielämän huomioita Southamptonista

15 Comments

Leave a Reply