Parhaat joulukappaleet: Joulufiiliksen nostatusta musiikin avulla

No niin, nyt ollaan ylitetty marraskuun puoliväli, joten kukaan ei voi varmasti enää valittaa liian aikaisesta jouluintoilusta! Eihän? ;D Mä tunnetusti aloitan jouluintoilun jo samoihin aikoihin kun ilmat alkaa kesän jälkeen viiletä. Yritän silti aina pitää sen sisälläni, koska tiedän että monia ärsyttää liian aikainen joulun hypettäminen.

Ensimmäisenä mä aina alan ihailla ulkomailla olevia joulukoristeita (vaikka sitten netin kautta) sekä fiilistelen valoja, joita meidänkin parvekkeelta löytyy paljon. Niistä alkaa mun jouluhypetys. Sitten pikkuhiljaa mukaan tulee joulumusiikki, ja siihen liittyy tämäkin postaus. Muistan, kuinka halusin kovasti toteuttaa postauksen joululauluista jo viime vuonna ja suunnittelinkin sen lähes valmiiksi, mutta sitten se vain jäi muiden postausten jalkoihin. Tänä vuonna asia täytyykin siis korjata jo hyvissä ajoin!

Halusinkin nyt koota teille mun lempparijoululauluja! Näistä tulee aina niin hyvä fiilis ja itse voisin kuunnella joulumusiikkia ympäri vuoden hahah.

  

Mitkä ovat sun mielestä parhaat joulukappaleet? Entäs mikä on sun inhokkilaulu? Tykkäätkö enemmän suomalaisista vai ulkomaalaisista kappaleista?

Muutoin joulun suhteen, meillä on tullut joulu jo kotiinkin! Haettiin varastosta joulukoristeet ja pakko myöntää, että muutama uusikin tuli ostettua. Ensimmäinen joululahja on jo hankittuna ja meillä on myös selvät sävelet tämän vuoden joulukortista. Jouluvaloja ihastelen Clas Ohlsonilla lähes päivittäin, selailin rumia jouluneuleita netistä sekä olen pohtinyt pääni puhki sen suhteen, minkälaiset paketit toteutan tänä vuonna. Ihan lähipäivinä on myös pakko korkata ne ihanat tonttu-korvikset! Muita, joilla joulufiilistely on jo pitkällä?

 

Parhaat joulukappaleet – Joko joulua saa hypettää?

 


×××
Tiesithän, että voit seurata blogia kätevästi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta? Muista myös ottaa seurantaan mun Instagram @ellileppiniemi sekä blogin Facebook-sivu!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Tunnelmia meidän joulusta
× Englantilaisia jouluperinteitä
× Manchesterin joulumarkkinat
 

Lue myös

Täydellinen neulemekko + ylipolvensaappaat ja vyölaukku
Hyvä paha Black Friday: Pitäisikö protestoida vai shoppailla?

Kommentoi