Parhaat hyvän mielen elokuvat + aineeton lahjaidea

idviaplay

https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/adf.track(546989, ’05_2019_Viaplay_ELLI’);

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.
Mä rakastan elokuvia, olen aina rakastanut ja tulen aina rakastamaan. Lähes mun jokaiseen viikonloppuun kuuluu vähintään yksi leffa ja käyn usein ihan elokuvissakin. Toisinaan kuitenkin suoraan telkkarista tulevat elokuvat on jo nähty eikä elokuvateattereissakaan pyöri mitään sopivaa, ja siksi lähdinkin innoissani mukaan kaupalliseen yhteistyöhön Viaplayn kanssa. Mulla on ollut Viaplay käytössäni muutamia vuosia sitten, joten palvelu on hyvinkin tuttu ja hyväksi todettu, ja oli ihanaa päästä takaisin sen pariin.

Elokuvat ovat mulle sellaisia pieniä irtiottoja arjesta, ja rentoudun niiden parissa todella hyvin. Tämä kevät on taas ollut todella rankka ja varsinkin työntäyteinen, joten pienet arjen irtiotot ja rentoutumishetket ovat kasvattaneet merkitystään. Ilmojen lämmetessä onkin pyörinyt mielessä leffailta meidän parvekkeella ja pari päivää sitten rakenneltiinkin sinne söpö elokuvaspotti #VIAPLAYVIIKONLOPPU -idealla. Spotti rakentui kätevästi parista sivupöydästä, läppäristä sekä säkkituoleista, ja leffaherkuiksi valikoitui popparit ja niiden makeaksi kaveriksi vadelmat.Mun elokuvamieltymykset ovat ehkä aika ennalta-arvattavia. Mä tykkään kaikista eniten hyvän mielen elokuvista, rennosta hömpästä ja iloisesta fiiliksestä. Niiden avulla mä koen saavani parhaan irtioton arjesta. Olen täällä joskus aiemmin maininnutkin, että Twilightit ovat mun isoimpia guilty pleasureita ja ihanaa että ne kaikki löytyvät Viaplaysta! Olenkin tässä jo ehtinyt tutkailemaan Viaplayn nykyistä tarjontaa paljon, joten haluan listata teille tässä samalla parhaat hyvän mielen elokuvat.
Parhaat hyvän mielen elokuvat

♡ Mamma Mia: Here we go again!
Ah, onko parempaa kuin Mamma Mia -elokuvat? Mä kävin katsomassa tämän aikoinaan elokuvissa, mutta kiljahtelin riemusta kun kuulin että Mamma Mia 2 ilmestyy Viaplayn valikoimaan huomenna eli 24.5.!

♡ Bohemian Rhapsody
Bohemian Rhapsody teki minuun syksyllä lähtemättömän vaikutuksen ja itseasiassa se oli ensimmäinen elokuva, jonka katsoin Viaplaysta tänä keväänä. Kirjoitin syksyllä tästä elokuvasta myös postauksen. BoRhap on vuokraelokuvien puolella, mutta Viaplaysta vuokraaminen on superkätevää. Voit muuten vuokrata Viaplaysta elokuvia täysin ilman mitään tilausta 🙂

♡ Letters to Juliet
Tämä on aivan ihana ja hyvin perinteinen romanttinen elokuva. Mä olen nähnyt kyseisen elokuvan varmaan kuudesti, ja joka kerta siitä tulee yhtä hyvä mieli.

♡ Now You See Me
Mä rakastan taikurielokuvia ja tämä on yksi kestosuosikeista. Mä olen lapsesta asti ollut todella kiinnostunut taikureista ja taikatempuista, joten ehkä siksi tämä iskee niin kovaa ja siksi tästä tulee aina niin hyvä mieli.

♡ The Beauty and the Beast
Ehdottomasti mun lemppari näistä uudelleen versioiduista Disney-leffoista! Kaunotar ja Hirviö on aivan ihana, rakastan tässä Emma Watsonin suoritusta ja elokuvan kappaleet jäävät pitkäksi aikaa päähän pyörimään ja hymyilyttämään.Käy ihmeessä kurkkaamassa koko valikoima, sillä katsottavissa on älyttömän paljon muutakin ja muita genrejä! Muita omia lemppareitani ovat tosiaan Twilight Saga, The Illusionist, Mortdecai, Haikein terveisin ja Oz. Viaplaylle tulee uutuuksia säännöllisesti, ja esimerkiksi tänä keväänä valikoimaan on saapunut mm. A Star Is Born, Ihmeotukset: Grindewaldin rikokset ja Bumblebee. Bongasin myös tarjonnasta A Simple Favor -elokuvan, joka piti käydä aikanaan katsomassa leffateatterissa mutta aika ei riittänyt. Olisiko se siis tulevan viikonlopun elokuva?
Aineeton lahjaidea = Viaplay

Valmistujaiset ja lakkiaiset sekä muut kesän juhlat kuten rippijuhlat ja mahdolliset synttärit lähestyvät, joten erilaiset lahjaideat ovat taas tapetilla. Haluankin vinkata, että harkitkaa Viaplayta aineettomaksi lahjaideaksi! Valmistuvat ja lakitettavat ovat tehneet ihan mielettömän uurastuksen sen lakin tai ammatin eteen. Mä itse muistan olleeni kirjoitusten jäljiltä tosi loppu, ja sen kevään jälkeen rentoutuminen Viaplayn parissa lahjakortin kautta on varmasti tervetullut lahja. Ja vaikka takana ei olisikaan niin suurta valmistumisurakkaa, voin kertoa että ”tavallisen” työkeväänkin jälkeen Viaplay-lahjakortti olisi ihana idea. Viaplay-lahjakortteja saa hankittua ainakin K-Kaupoista, helposti ruokaostosten yhteydessä.

Lahjaideasta puheenollen, yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa kaksi kuukautta Viaplayn Leffat & Sarjat -paketin katseluaikaa mun Instagramissa! Käy ihmeessä osallistumassa 30.5. mennessä. Mun Instagramiin pääset tästä. Kilpailun säännöt löytyvät täältä.


Viaplayssa olen tähän asti keskittynyt lähes pelkästään elokuviin. Sarjavalikoimaakin ollaan selailtu ja löydettiin sieltä katselulistalle paljon uutta. Seuraavaksi varmaan koukutetaankin itsemme Vikingsin, The Tudorsin tai Grimmsin pariin haha. Jos teillä on muuten jotain suosituksia niin Viaplayn sarjoista kuin leffoistakin, kuulisin niitä enemmän kuin mielelläni 🙂Jätä mulle kommenttiboksiin leffa- tai sarjasuosituksia Viaplaysta!<3
×××

Oletko jo liittynyt lukijaksi Bloglovinin kautta?


Lue myös

Ajatuksissa juuri nyt - Viime päivinä mä olen...
Tarvitseeko aina jaksaa?

Kommentoi