Parasta tekemistä talvipäivänä

Käsi ylös, kuka muu on nauttinut ihan suunnattomasti näistä viime viikkojen talvi-ilmoista? Mä itse rakastan talvea yli kaiken ja olen ehdottomasti enemmän talvi-ihminen kuin kesäihminen. Viime viikot ovat tarjoilleet meille sitä täydellistä talvea ja mikä olisikaan parempaa tekemistä talvipäivänä kuin luistelu järven jäällä.

Mä olen niin iloinen että juuri tälle vuodelle sattui pitkästä aikaa näin hyvä talvi. Lunta on enemmän kuin moniin vuosiin ja pakkasetkin ovat jatkuneet ennätyksellisen pitkään, ainakin oman muistini mukaan. Ja siksi onneksi just tämä vuosi, kun tänä vuonna mun sydän on haikaillut paljon takaisin Englantiin, mutta tämä mitä Suomi on tarjoillut on helpottanut Englanti-ikävää tosi hyvin. Silloin kun ikävöi jotain mitä ei voi sillä hetkellä saada, on tärkeää keskittyä niihin hyviin juttuihin mitä elämässä just silloin on. Eikä mun ole edes tarvinnut keskittyä näihin upeisiin keleihin kun se tapahtuu ihan itsestään.

 

Mutta tosiaan, me käytiin lauantaina luistelemassa Näsijärven jäällä. Tästä meiltä pääsee kätevästi jäälle tehdyn retkiluisteluradan toiseen päähän ja sieltä lähdettiin sitten kohti Siilinkaria. Jää oli alkupäässä todella huonossa kunnossa, mutta selvittiin kuitenkin. Siilinkarilla on pystytettynä pieni teltta, josta saa juotavaa ja esimerkiksi munkkeja, mutta ei tällä kertaa pysähdytty siihen. Siellä oli myös varjoliitelijöitä (sanotaanko se näin? :D) ja niiden lentelyä oli huippua seurata! Ne näkyvät tuolla parissa kuvassakin taustalla.

Tampereen Näsijärven retkiluisteluradasta voit lukea lisää täältä. Välineiden vuokraus on myös mahdollista, ja itseäni kiinnostaisi kovasti testata niitä retkiluistimia!

 

Jäälle pääsee toki myös kävelemään ja hiihtämään, ja itse kävinkin jo aiemmin jäällä myös kävelemässä. Näitä jääreittejä on varmasti monissa muissakin kaupungeissa, ja itse voin suositella jäällä kävelyä ja varsinkin luistelemista. Ota mukaan hyvää seuraa, muista aurinkolasit (itse unohdin totta kai), halutessasi pakkaa reppuun myös pientä evästä ja laita termariin lämmintä kaakaota. Näistä on täydellinen talvipäivä tehty ja tämä todellakin on parasta tekemistä talvipäivänä ♡ Mekin yritetään ehtiä vielä ainakin kerran uudelleen luistelemaan ennen kuin kevät on lopullisesti täällä.

 

 

Oletko sä käynyt tänä talvena jäällä luistelemassa?

 

×××
Osallistu Ihanaiset-verkkokaupan lahjakortin arvontaan täällä! ♡

 

Lue myös

Synttäriviikko: Voita lahjakortti Ihanaiset-verkkokauppaan!
Mitä on urheilujohtaminen ja -markkinointi?

Kommentoi