Listahullun päiväkirja: 10 x parasta just nyt, 5 x to-do ja 5 x ei-niin-kivaa


Ihanaa tiistaita kaikille! Mä olen sellainen pieni listahullu, ja rakastan tehdä listoja about kaikesta. Ajatuksena oli ensin postata pelkkiä positiivisia juttuja viime päiviltä, mutta haluan pitää rehellisen elämänmakuisen meiningin yllä, ja siksi halusin ottaa mukaan muutaman negatiivisen ja myös to-do -jutun, kuitenkin painottaen niitä positiivisia asioita. Toivottavasti tykkäätte tällaisesta kevyemmästäkin luettavasta välillä!

 

5 x ei-niin-kivaa

– Palaminen. Onneksi ei nyt vielä pahasti käynyt, mutta otin sitten jo pintaan punaista. Aftersunit taitaa olla siis tulilla tulevina päivinä.

– Hellepäivien viettäminen sisällä. Hellepäivinä sitä toivoisi olevansa ulkotöissä, vaikken kuitenkaan haluaisi sitä ympäri vuoden. Ikkunoista olenkin sitten senkin edestä katsellut haikeasti pihalle 😀

– Bussiin juokseminen lämpimällä ilmalla. Hyh sitä soijan määrää, josko mä nyt pikkuhiljaa oppisin lähtemään pysäkeille ajoissa?

– Somen kuormittavuus. Viime aikoina some on tuntunut jopa vähän ahdistavalta ja tuntuu, että mulle on iskenyt pieni someähky. Tästä voisin ehkä kirjoitella joku päivä lisää, jos saan avattua ajatuksia jotenkin fiksusti.

– Se, kun jotkut sarjoista näytetään ensin vain jenkeissä, etkä pääse ninjailemaan itseäsi mitenkään langoille. Mutta kun en mä jaksa odottaa montaa vuotta että saadaan tällaiset sarjat näkyviin Suomenkin Netflixiin!

 

5 x to-do listalla nyt

× Palauta mekko Zalandolle. Mun toinen vaihtoehto Indiedaysin gaalaan on edelleen palauttamatta… Zalandolla on nimittäin sadan päivän palautusoikeus ja se aiheuttaa mulla vain tällaisen viivyttelyn:D Muita samanlaisia?

× Varaa lennot. Jep, kuukauden päästä meidän pitäisi suunnata Lontooseen, mutta meillä ei ole vielä lentoja tai hotellia bookattuna, hups…

× Varaa rakennekynsiaika. Mä haluan ottaa kesäksi kynnet taas niin kovasti, mutta se ajan varaaminen on muka niin työlästä ja sopivan ajan etsiminen on muka niin vaikeaa.

× Testaa Sandro. Sandroa on kehuttu Helsingin suunnasta niin älyttömästi, että haluan todellakin päästä testaamaan sen nyt kun saatiin se tänne Tampereellekin.

× Viimeistele pari luonnoksissa olevaa toivepostausta. Kuvat puuttuvat ainakin vielä!

 

10 x parasta just nyt

♡ Vapaapäivä. Mikään ei oo ollut pitkään aikaan niin ihanaa kuin sunnuntain vapaapäivä, jolloin ei ollut kiire yhtään mihinkään. Löhöilin sängyssä pitkään, laitoin tavaroita paikoilleen ja katsoin pitkästä aikaa jakson lempparisarjasta. Nautittiin täydellisestä säästä, käytiin keskustassa kuvaamassa kirsikankukkapuita ja syötiin jätskit.

♡ Siivooja. Mä en tykkää siivota, mutta mua on silti harmittanut niin paljon kun kiireiden vuoksi ei olla ehditty pitää kotia niin hyvässä kunnossa kuin toivottaisiin. Onnekseni mä kuitenkin voitin Zadaan arvonnasta kolmen tunnin kotisiivouksen Freskalta, ja se käytettiin tosiaan eilen! Vähän jännitti jättää tuntematon ihminen meille yksin, mutta hän oli tosi mukava tyttö ja pakko myöntää, että oli ihan parasta tulla takaisin puhtaaseen kotiin.

♡ Subipiknik. Siivouksen ajan oltiin eilen ekaa kertaa tänä vuonna Hatanpään Arboretumissa nauttimassa ulkoilmasta. Ostettiin mukaan subit ja nautittiin vaan yhteisestä ajasta.

♡ Kirsikankukkapuut. Nämä ovat ehdottomasti mun lempipuita ja harmittaa niin paljon että niiden kaunis kukinta-aika on niin lyhyt. Mutta siitä lyhyestäkin ajasta on sitten nautittava senkin edestä!

♡ Finnkinon Scape-salin avajaiset. Jes, vihdoin mekin saadaan Tampereelle Scape-sali! Tätä olen kaivannut varsinkin Englannin jälkeen ja olen niin innoissani, että saadaan tänään osallistua jopa kutsuvierasavajaisiin.

 

♡ Jädevuoro töissä. Mä olin eilen ensimmäistä kertaa kokonaan jädevuorossa opettelun jälkeen, ja voi vitsi mä tykkään tuosta hommasta! Meillä on tosiaan myynnissä itsetehtyä gelatoa, ja niiden tekeminen on superkivaa.

♡ Talkki! Voi kyllä, tämä pelastaa hellepäivinä 😀 Tässä samalla teille pieni life hack; laita talkkia niskaan ja hiusrajaan, niin vältyt inhottavalta hikoilulta vaikka hiukset olisivatkin auki!

♡ Yksi tuleva yhteistyömahdollisuus. Olen niin innoissani tästä mahdollisuudesta ja toivon niin kovasti sen toteutumista, koska kyseessä on erilaisempi tapaus kuin tavallisimmat mun tekemistä yhteistöistä, mutta tämä on just sellainen mitä haluaisin tehdä enemmänkin tulevaisuudessa.

♡ Ratinan portaat. Viime viikolla mäkin vihdoin istuskelin hetken Ratinan portailla ja pakko myöntää, se oli ihana paikka viettää aikaa ja katsella aurigonlaskua.

♡ Tuleva vapaa viikonloppu. Mua pyydettiin vaihtamaan yksi työvuoro, ja se ei olisi voinut tulla sopivampaan kohtaan! Nyt mulla nimittäin häämöttää ensi viikolla täysin vapaa viikonloppu, ei töitä koko viikonloppuna. Se jos mikä on luksusta, ja olenkin jo koittanut vähän miettiä mitä haluaisin tehdä silloin. Pitäisikö lähteä pitkästä aikaa Turkuun tai Helsinkiin?

 

 

Mitä sun parasta just nyt -listalta löytyy? Mitä mieltä olet näistä kuvista?

 


×××
Jos sua kiinnostaa nähdä matskua ennakkoon Finnkinon Scape-salista Tampereella, seuraa InstaStoryä @ellileppiniemi tai Snapchatia @ellimarias!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Viikko ilman farkkuja -haaste
× 27 päivän työputki ja mitä siitä on seurannut?
× Vihreät peitevoiteet vertailussa: Peitevoiteet punaiselle iholle
 

Lue myös

Viikko ilman farkkuja -haaste
Tampere saa tänään oman Finnkinon Scape-salin!

Kommentoi