Pakohuonepeli Tampereella: Päästiinkö me ulos ajoissa?


Tutut tietävät, että mä olen puhunut pakohuonepeleistä siitä asti, kun ne nousivat pinnalle. Olen siis halunnut niin kovasti käydä sellaisessa todella kauan, mutta jostain syystä en vain ollut saanut sopivaa porukkaa kasaan enkä ollut saanut otettua itseäni niskasta kiinni pelin varaamisen suhteen. Sitten kuin tilauksesta WayOut Tampere tarjosi mahdollisuutta tulla testaamaan heidän pakohuonepeliään ja olin totta kai innoissani mukana.

 

Pakohuonepelejähän on isoissa kaupungeissa jo tosi paljon, sillä nämä ovat nykyään todella suosittuja. WayOut Tampereen valttikortteja ovat loistava sijainti aivan Tampereen keskustassa, kilpailukykyiset hinnat, tiimityöhön kannustaminen ja WayOutin pelit sopivat ihan kaikille. Huoneita heillä on kaksi, The Chemist ja The Prison. WayOutin pelejä on muuten Tampereen lisäksi Jyväskylässä ja Hyvinkäällä.

 

Mikä siis on pakohuonepeli? Kyseessä on peli, jossa sinulla ja tiimilläsi on yleensä tunti aikaa selviytyä tietystä huoneesta ulos. Ulos pääsee erilaisten tehtävien ja niiden ratkaisemisesta saatujen vinkkien ansiosta. Peleillä on usein teema, jotta elämys on kokonaisvaltaisempi. Me valittiin pelattavaksi huoneeksi The Chemist, ja siinä tarkoitus oli pelastaa Tampere viruksen leviämiseltä. Valittiin tämä siksi, että mieleen tuli ihan Inferno-elokuva 😀

 

Mä tykkäsin tuosta pelistä superpaljon! Se oli juuri sellaista kuin olin kuvitellutkin; heti aluksi iskee pieni paniikki että apua nyt se aika tosiaan lähti käyntiin, sitten koitetaan järjestellä ajatukset ja keskittyä. Pienet takapakit turhauttavat ja olo on vähän tyhmä, mutta sitten kun pääsee taas eteenpäin, fiilis on mahtava! Pikkuhiljaa pelin edetessä oppi myös ajattelemaan loogisemmin ja mun mielestä se alku oli pahin, varsinkin kun mulla ei ollut mitään aiempaa kokemusta pakohuonepeleistä. Tässä WayOutin pelissä isona pääpointtina oli erilaiset lukot, ja tykkäsin tästä seikasta tosi paljon, koska lukkojen avaamisesta tulee tosi konkreettinen pakenemisfiilis. Ja hei, me päästiin ulos ajoissa! Ulos pääseminen ei siis missään nimessä ole mahdotonta, kun kerran mekin onnistuttiin hahahah.

 

Pakohuonepeli oli mulle siis todellakin kiva ja elämyksellinen kokemus, jota voin todellakin suositella muillekin! Mä tykkään muutenkin tosi paljon kaikista älypeleistä ja -pulmista, joten pakohuonepeli oli kuin mulle tehty. Muutkin tykkäsivät kovasti, joten jos kaipaatte laatuaikaa perheen tai kavereiden kanssa, harkitkaa ehdottomasti tätä 🙂

WayOutin pakohuonepeleistä voit lukea lisää täältä.

 

Oletko sä käynyt koskaan pakohuonepelissä?

 


×××
Voit tykätä blogista myös Facebookissa!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Ensimmäisiä kokemuksia Airbnb-majoituksesta
× Mun tatuoinnit: Mitä ne merkitsee?
× Fuze Tea: Joko olet törmännyt uuteen jääteehen?
 

Lue myös

Asukuvat Tallinnan pikkukadulla
Inspiration Blog Awards 2018: Gaala ensikertalaisen silmin

Kommentoi