Päiväreissu Tallinnaan bloggaajaporukalla


Hyvää tiistaita! Tänään on vuorossa paaaaljon kuvia meidän lauantain Tallinnan reissusta. Lähdettiin tosiaan matkaan bloggaajaporukalla ja tämä olikin ihan täydellinen pieni irtiotto arjesta. Tallinnassa pitäisi ehdottomasti käydä useammin, kun sinne pääsee niin helposti, nopeasti ja myös halvalla. Mukana oli siis itseni lisäksi Ane, Niina, Jasmin ja Sofia. Kiitos vielä tytöt ihanasta päivästä, toivottavasti tehdään vastaavia jatkossakin! ♡

 

Päivä alkoi omalta osaltani ihan älyttömän aikaisin, kun lähdettiin aamulla ajamaan Tampereelta Helsinkiin. Hyppäsinkin lähes suoraan sängystä autoon, jossa sitten meikkailin itseni valmiiksi matkalla. Oltiin onneksi suunniteltu, että syödään aamupala yhdessä laivalla niin ei tarvinnut käyttää aikaa siihenkään. Matka mentiin siis Tallink Siljan laivalla, ja aamupala oli kyllä tosi hyvä ja monipuolinen! Miinusta on silti pakko antaa tositosi lyhyestä aamiaisajasta, ja loput ruuat piti todellakin hotkaista suuhun puoliksi juosten jo ulos.

 

Tallinnassa suunnattiin ensimmäisenä Telliskiven alueelle, kun haluttiin nähdä kuvissakin näkyviä upeita maalauksia. Ne oli ihan mielettömiä, enkä tajua miksi en ole ennen käynyt tuolla! Me käydään yleensä Tallinnassa vaan samoissa paikoissa ja siksi oli myös huippua lähteä sinne erilaisella porukalla kuin normaalisti. Telliskivessä meillä kuluikin aika tosi nopeasti, kun vaan kuvailtiin kaikkia noita upeita taideteoksia ja käveltiin ympäriinsä. Mun lemppareita oli ehdottomasti tuo naisen muotokuva, orava ja Instagramissa näkyvät siivet.

 

Telliskiven jälkeen lähdettiin vanhaan kaupunkiin. Siellä löydettiin yksi suloinen kahvila, johon jäätiin kahville, ja etsittiin myös se kuuluisa vaaleanpunainen ovi. Sen luona napattiin ”muutamat” kuvat hahah, mutta onhan se nyt täydellinen kuvauspaikka 😀 Lopuksi kierrettiin vielä muutamat kaupat, joita ei Suomesta löydy ja käytiin syömässä Vapianossa. Mä itse ihastuin tällä kertaa Tallinnassa sen rosoisuuteen, ja bongailinkin innoissani vanhoja autiolta näyttäviä taloja Telliskiven alueella ja karumman näköisiä ovia sen söpön pinkin lisäksi. Laivalla paluumatkalla nautittiin tosi hyvästä cover-bandistä, käytiin ostamassa Fazerin uutta Domino-suklaata (se oli superhyvää!) ja juteltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä.

 

Meidän päiväreissu Tallinnaan oli siis tosi onnistunut. Sää suosi meitä ihan täydellisesti, ja Tallinnassa kevät tuntui olevan jo paljon pidemmällä. Ehkä se ihanan aurinkoinen kevätsää rantautuu pian tänne Suomeenkin, eikä tarvitsisi kauaa jaksaa näitä ihan syksyisiä ilmoja. Mulla itselläni onkin jo seuraava Tallinnan reissu buukattuna, mutta toivottavasti keksitään näiden tyttöjen kanssa toinen yhteinen reissu myös pian! ♡

 


 

Päiväreissu Tallinnaan – tykkäätkö vai eikö ole sun juttu? Koska sä oot viimeksi käynyt Tallinnassa?

 


×××
Seuraa mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!

 

Lue myös

Asukuvat Helsingistä: Beigeä, valkoista ja ihana neulehuppari
Ensimmäisiä kokemuksia Airbnb-majoituksesta

Kommentoi