Oma tyyli

Päivän asu: Inspiraationa Blair Waldorf
Tulipas ihan vanhat blogimaailman ajat mieleen, kun tänään ehdin kuvata juuri tämän kyseisen päivän asukuvat ja nyt jo olen julkaisemassa niitä! 😀 Aikoinaanhan päivän asut olivat kirjaimellisesti just niitä julkaisupäivän asuja, mutta nykyään nämä taitavat olla harvassa. Blogiskenestä on tullut niin paljon ammattimaisempaa, että kuvia napsitaan varastoon useampia settejä saman päivän aikana ja julkaistaan sitten joskus myöhemmin. Mä itsekin kyllä sorrun kuvien pihtaamiseen, ja tänään oikeasti pitikin julkaista ihan toiset asukuvat. Kuitenkin tykkäsin tämän päivän asusta niin paljon, että halusin ottaa nämä heti jonon ohi näytille.


Päivän asu on hyvin tummanpuhuva, vaikkakin silti täysin mun tyylinen. Onpas muuten tänä vuonna ollutkin ihan vaan tummien asujen valtakausi käynnissä, ja varsinkin blogiin on päätynyt vain ne kaikista värittömimmät asut. Ehkä kevättä kohti mentäessä tännekin päätyy vielä värillisiä, ja ennen kaikkea niitä pastelliasuja ;DSimppeli preppyasu

Mustasta väristä huolimatta koen tämän asun tosi itseni näköiseksi, johtuen ehkä kaikista pienistä yksityiskohdista sekä yleisestä asun fiiliksestä. Asu syntyi, kun halusin pukea päälle jotakin eilen tehtyihin kiharoihin sopivaa ja kiharat saivat mut inspiroitumaan ikonisesta Blair Waldorfista. Se huokuikin sitten ehdottomasti tuon ihanan tweed-hameen käyttöä ja sen pariksi valitsin simppelin mustan neuleen. Neulekaan ei tosin ole ihan tavallinen, sillä hihojen hapsut ja kultaiset napit luovat hienostuneempaa tunnelmaa.

Päähän halusin laittaa ehdottomasti tuon upean hiuspannan helmikoristeineen. Tuo on mun mielestä äärettömän kaunis ja näyttävämpää mustaa hiuspantaa olenkin etsinyt koko alkuvuoden. Mä en tavallisesti pidä hiuspantaa näin, että vedän hiukset pannan avulla taakse, vaan yleensä asettelen sen Blair Waldorfilta tuttuun tapaan, jossa myös pannan eteen jää hiuksia. Olen jotenkin vähän vierastanut tätä tyyliä, vaikkakin aina ihailen sitä muilla. Omilla lyhyillä hiuksilla se on vain aina näyttänyt omaan silmään hassulta, mutta tänään en samaistunut noihin aiempiin fiiliksiin yhtään. Tuohan oli tosi kiva tapa pitää pantaa, ja erityisesti kiharoiden kanssa se sopi loistavasti!
Mitä mieltä olette tästä asusta? Iskeekö ikonisen Blair Waldorfin preppy-tyyli edelleen? Entäpä mitä mietteitä herättää sisällä kuvatut asukuvat? Itse tykkään kovasti, ja luulen että sisällä kuvaamalla saisin enemmän asujakin tänne näytille! Hyvänä puolena tässä oli tietysti myös se, että asu pääsi täysin oikeuksiinsa eikä minunkaan tarvinnut paleltua ulkona.neule MOHITO
hame RIVER ISLAND (2nd hand)
hiuspanta H&M

Bongaa samat vaatekappaleet muissa asuissa:
hame tässä
neule tässä
Päivän asu – Haluaisitko nähdä jatkossakin kirjaimellisesti päivän asuja vai onko julkaisupäivällä mitään väliä?
×××

Muistathan tykätä blogista myös Facebookissa!


Lue myös

Kuinka koirat sopeutuivat uuteen kotiin?
Usein kysytyt kysymykset alkaneesta yrittäjyydestä

2 Comments

Leave a Reply