Oversize bleiseri ja pilkkuhousut

id oversize bleiseriIhanaa lauantaita ♡ Tänään ajattelin esitellä tämän asun melkein vuoden takaa! Kuvista ehkä huomaakin, ettei näitä ole napattu Suomesta. Lokaatio tosiaan oli Pariisi, sillä kuten olen monesti maininnut, julkaisemattomia kuvia Pariisista löytyy edelleen 😀 Tänä keväänä on tullut kuvattua asuja tavallista harvemmin koronatilanteen takia, ja siksi onkin ollut kiva paikata vajausta välillä näillä throwback-kuvilla.

Asu on tosi simppeli, mutta tavallaan tosi näyttävä. Näyttävän siitä mun mielestä tekee todella laatikkomainen siluetti sekä vaaleanpunainen bleiseri. Mä en ole koskaan ollut kova laatikkomaisen siluetin fani, mutta tässä asussa tykkään siitä kovasti. Nuo pilkkuhousut toki luovat laatikkoefektiä jokaiseen asuun missä ne ovat osallisena, mutta ehkä isoin ”syypää” tässä on tuo bleiseri.

Bleiseri ei ole oma, vaan sain lainata sitä tähän asuun. Se on malliltaan oversize bleiseri, ehkä jopa hieman boyfriend-tyyppinen. Se sopisi aivan ihanasti myös esimerkiksi mustien pillifarkkujen kanssa tai vaikkapa valkoisen hennon mekon. Käytinpä sitä tuolla reissulla myös vaaleanpunaisen t-paidan ja valkoisen momjeansien kanssa, ja kivalta näytti!
Pilkkuhousuthan ostin juuri tuolta kyseiseltä reissulta, eikä ole kaduttanut kertaakaan. Ne ovat omalla tavallaan jo itsessään tosi mielenkiintoiset pallokuvioinnin vuoksi, mutta myös leveä culottes-malli tekee niistä varsin statement-vaatteen. Siitä huolimatta nämä on superhelppo yhdistää ja niiden avulla simppelistäkin asusta tulee näyttävä. Mä olen käyttänyt noita housuja esimerkiksi mustan neuleen, harmaan bleiserin, valkoisen t-paidan, vaaleanpunaisen neuleen ja kauluspaitojen kanssa. Niistä saa myös tarvittaessa nopeasti ja helposti sopivat juhlaankin.

Tarkkasilmäisimmät muuten ehkä huomasivatkin, että tämä postauksen asu on sama kuin uudessa blogin bannerissa ;D Tein pieniä muutoksia blogin ulkoasuun pari viikkoa sitten ja yksi isoimmista jutuista oli bannerin uusiminen. Ihana Olesja Hännikäinen piirsi minusta tuon kuvan näiden asukuvien pohjalta ♡ Mä rakastan tällaisia piirrettyjä henkilökuvia ja varsinkin tuosta tuli mun mielestä superhieno! Mitä muuten pidätte blogin päivittyneemmästä ilmeestä? Eikö olekin freshimpi? 🙂

bleiseri ZARA (lainassa)
housut ZARA
kengät MANGO
laukku LOUIS VUITTON
Housut voit bongata myös tästä asusta.
Iskeekö oversize bleiseri ja laatikkomainen siluetti sinuun?
×××

Vielä ehdit osallistua tähän arvontaan!


Lue myös

Sanojen merkitys parisuhteessa
Plussat ja miinukset

Kommentoi