Olin bodypainting-mallina

Ihanaa sunnuntaita! Mun sunnuntai on tänään kulunut lähinnä siivoillessa, sillä otin päivän projektiksi meikkipöydän siivouksen. Ja se ei todellakaan ole mikään pienin tai nopein projekti, ainakaan mun kohdalla 😀 Mutta nyt on kuitenkin pöytä taas siisti, vanhat ja loppuneet meikit heitetty pois, siveltimet pesty sekä järjestelty meikit uudelleen. Vielä on muutama pikkujuttu tehtävänä, mutta onneksi pahin on ohi.

 

Kuten otsikosta voi päätellä, halusin tänään tulla jakamaan teille mun kokemuksen sekä kuvia bodypainting-mallina olemisesta. Olin tosiaan pari viikkoa sitten bodypainting-mallina ja maalaajana toimi mun sisko. Bodypaintingin aiheen sain kuulla vasta paikan päällä, ja ilokseni tähän projektiin otettiin inspiraatiota Britannian lipusta ja mun vaihdosta siellä! Tämä toteutettiin siskoni koululla, joten paikalla oli myös muita malleja ja maalaajia, joten siellä oli muitakin ihan mielettömiä toteutuksia. Itse olin tähän brittilippuaiheeseen ja lopputulokseen tosi tyytyväinen, ja ehkä siihen vaikutti myös se aiheen henkilökohtaisuus mun kohdalla.

 

Oli kuitenkin yllättävän kivaa olla bodypainting-mallina! Itselleni paljon varmuutta toi se, että tähän käytettiin vain mun käsiä, rintakehää ja selkää, eikä mun tarvinnut olla esimerkiksi rinnat paljaana. Myös se, että maalaajana toimi siskoni helpotti paljon, sillä en tiedä olisinko ventovieraalle suostunut malliksi, vaikkei tässä työssä mitään kriittisiä paikkoja ollutkaan esillä. Vähän kylmähän tuossa tuli välillä, kun paita sai olla vain osittain päällä. Mulla oli mukana aika paljon kaikkea pientä naposteltavaa ja viihdytin itseäni somen avulla. Kaikki muutkin paikalla olevat olivat tosi mukavia ja oli tosiaan kiva seurata myös muiden töiden valmistumista. Kaiken kaikkiaan kokemus oli mulle tosi kiva, ja voisin hyvinkin suostua uudelleenkin bodypainting-malliksi, riippuen käytettävästä ihopinta-alasta sekä myös maalaajasta.

 

Tästä tulikin nyt näköjään aika pikamoikkaus, mutta pääosassa ovatkin vain nämä kuvat. Olen näihin tosi tyytyväinen, samoin kuin maalausprojektin lopputulokseenkin. Nyt mun pitäisi vielä viimeistellä meikkipöytä sekä heittää kohta toinen koneellinen pyykkiä pyörimään. Tyhjensin nimittäin myös mun vaatekaappia, ja poislähteviä vaatteita on ihan järkyttävä määrä. Jos ne kiinnostaa, kannattaa pysyä kuulolla, sillä näitä on menossa kirppikselle sekä Zadaa-sovellukseen myyntiin 🙂

Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu ♡

 

Oletko sä ollut koskaan bodypainting-mallina? Mitäs pidätte näistä kuvista ja lopputuloksesta?

 

×××
Seuraa mua myös Instagramissa @ellileppiniemi

 

Lue myös

Bloggaajien shoppailuilta Vero Modassa
Ei-niin-hieno asu ja kumisaappaat talvella?

Kommentoi