Nousussa & laskussa

Nyt vihdoin mäkin teen tällaisen todella suositun in & out -postauksen, joka on tainnut olla alunperin lähtöisin Saijiksen blogista. Halusin kuitenkin tehdä sen hiukan omalla tyylillä, ja laitoin eri kategorioista vastakkain yhden nousevan ja yhden laskevan jutun. Tätä oli kiva tehdä, mutta en osaa vielä sanoa tuleeko tästä jatkuva sarja vai onko tämä vain yhden postauksen tähti 😀 Ja hei, muistuttaisin vielä että nämä ovat täysin mun omia mielipiteitä, ja jos sun mielipiteet on vastakkaisia, niin ehdottomasti go for it! ♡

1 2 3 4
 YLÄOSAT 
Niin värikkäät puffer-takit, villakangastakit kuin kevättakit. Suomessa taidetaan olla vielä todella kaukana keväästä, mutta silti vaatekaupat alkavat pursuilemaan kevätvaatteita. Värikkäät takit ovat aivan ihana väripilkku talveen ja keväämmällä ne korostavat täydellisesti sitä iloista kevätfiilistä. Itse olen lähtenyt tähän mukaan lähinnä vain vaaleanpunaisen ja pinkin voimin, ne on ne mun värit haha.
Pussihihat on just nyt aika pinnalla, mutta mä en oo lämmennyt niille (ainakaan vielä) juuri ollenkaan. Ne näyttää muilla kyllä ihan kivoilta, mutta mä oon itse enemmän röyhelöhihojen sekä hihansuuta kohti levenevien hihojen kannalla.

1 2 3 4
 ALAOSAT 
Nahkahousut on aika basic valinta, mutta just nyt ne näyttää mun silmään erityisen hyviltä! Ja itseasiassa mun pitäisikin etsiä uudet rikkoutuneiden tilalle, kun pelkät nahkalegginsit ei ainakaan mulla korvaa nahkahousuja täysin. Mutta joo, nahkahousuilla ei vaan voi mennä pieleen, ja erityisesti mun silmää miellyttää nahkahousujen ja ylipolvensaappaiden yhdistelmä, sekä nahka yhdistettynä värikkäisiin takkeihin.
Pyöräilyshortsit oh no. Nämä ei vaan näytä mun silmään hyvältä oikein mitenkään päin, mutta veikkaan ettei näistä ole ainakaan Suomessa edes tulossa mitään isoa trendiä, onneksi. Ja jos tulee, siihen on vielä aikaa koska ei näitä nyt ainakaan talvella missään näy haha.

1 2 3 4
 ASUSTEET 
Mulla on aika muodoton kroppa, niin oon viime aikoina iskenyt silmäni vyötärölle eri tavoin kiedottuihin vöihin. Niillä saa kivasti korostettua olematontakin vyötäröä ja tällä kikalla saa hyvin muotoa vaatteisiin.
Selailin Zaran sivuja tuossa joku päivä, ja törmäsin tähän ilmiöön Zaran uutuuksien mallistossa. Ei ei ei, ei iske muhun sitten yhtään. Hillityissä väreissä tää toimii, esimerkiksi tummansininen, viininpunainen ja keltainen muunsävyisenä kuin neon-värinä näyttivät mun silmään ihan hyvältä, mutta muuten ei. Nuo kirkkaan vihreät oli mun silmään pahimmat 😀

1 2 3 4
 KAUNEUS 
Luonnolliset kulmakarvat ovat pikkuhiljaa alkaneet syrjäyttää ne kuuluisat Instagram-kulmat, ja mun mielestä se on vaan hyvä juttu. Insta-kulmat näyttää todellakin upeilta Instagramin meikkikuvissa, mutta itselleni koen sopivan enemmän sellaiset luonnollisemmat ja huolettomammat versiot (koska en osaa tehdä Insta-kulmia hahah).
Huulikiillosta ennustetaan isoa trendiä vuodelle 2018 lähes joka puolella, mutta mä en niin innostu. Toki täyden mattaisuuden rinnalla tykkään myös sellaisesta creme-huulipunan kevyestä kiillosta, mutta huulikiiltoja tuskin tulen ostamaan.

kuva meikeistä täältä
 BRÄNDIT 
En tiedä, onko mulle jäänyt joku Suomi100-huuma päälle, mutta viime aikoina mä oon nähnyt suomalaiset brändit vieläkin vahvempina kuin ennen. Oon toki ennenkin tykännyt tietyistä suomalaisista brändeistä tosi paljon, mutta huomaan kiinnittäväni niihin aina vain enemmän huomiota. Kuvassa muutamia esimerkkejä niistä, joista mä olen innoissani just nyt.
Heh sori tästä Essencestä 😀 Perushyviä meikkejähän ne ovat ja tosi halvalla, ja mäkin joskus käytin niitä päivittäin. Huomasin tosin silloin että pakkauskoot on yleensä pienempiä kuin muilla merkeillä ja siksi jouduin ostamaan niitä useammin, joten loppujen lopuksi ne eivät sitten tulleet yhtään sen halvemmaksi enkä myöskään kokenut laatua kovinkaan hyväksi. Muutenkin musta tuntuu että se suurin Essence-hype on alkanut laantua Suomessa.
Oletko sä samaa vai eri mieltä näistä? 🙂

×××
Minut löytää myös Instagramista nimellä @ellileppiniemi 🙂

Lue myös

Brighton
Tiesitkö nämä Southamptonista?

Kommentoi