Syksyinen asu Vaahteranmäellä: Neule + midihame

kuvat © Helmi Hytti


Moikat täältä Vaahteranmäeltä! Ei kun jostain Norjan tai Islannin pikkupitäjästä. Ei vaan siis oikeasti ihan täältä kotisohvalta puolikuntoisena. Mutta eivätkö nämä näiden kuvien maisemat näytäkin aivan joltain ihanalta pikkutilalta jossain Norjassa tai Islannissa? Mun mielestä ainakin näyttää! Todellisuudessa kuvauslokaationa oli Tampereen Tallipiha, jossa käytiin Helmin kanssa kuvailemassa pari kuukautta sitten.

 

Tykkään itse näistä kuvista älyttömän paljon, ja jostain syystä jäin taas säästämään näitä oikeaa ajankohtaa varten. Jos saisin, laittaisin tähän nyt sen facepalm-emojin 😀 Joka tapauksessa, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Vähän pohdin, onko joulukuu jo liian myöhäinen ajankohta hamekuville, mutta nyt kun luntakaan ei vielä ole, voidaan varmasti tehdä pieni takaisinheitto.

 

Tosiaan, muistan syksyllä inspiroituneeni kovasti neuleen ja hameen yhdistelmästä, ja puhuinkin siitä paljon myös blogin puolella. Yhdistinkin neuleen muutamia kertoja erilaisten hameiden kanssa, ja tämä kuvauskerta oli yksi niistä. Ihastuin välittömästi tuon muhkean ja huolettoman harmaan neuleen sekä rennon sinisen midihameen yhdistelmään.

 

Tuon neuleen ostin vuosi sitten Hollisterista, kun etsin täydellistä harmaata pooloneuletta. Neuleessa on kaikki matskut just eikä melkein kohdillaan, ja rakastan noita leveneviä hihoja sekä oikeasti muhkeaa poolokaulusta. Tykkään myös tosi paljon tuosta kontrastista, joka syntyy neuleen ja hameen välille.

 

Sininen hame on ollut kovassa käytössä kesällä, vaikkei se monesti näkynytkään blogin puolella. Se on jotenkin ihanan sporttinen ja siksi sopi täydellisesti moniin rentoihin asuihin. Sen kanssa sopii mitkä tahansa kengät, tennarit tai siistit korot.

 

Tämän asun ja näiden kuvien myötä tuli vähän ikävä syksyä, varsinkin kun ulkona näyttää nyt noin pimeältä. Muutenkin erityisesti hameita on ikävä, kun enää tarkenee vain ylipolvensaappaiden kanssa. Midihame olisi silti ihana yhdistää talviseenkin asuun. Pitäisikö kokeilla, mitä mieltä olette?

 

neule Hollister × hame Stradivarius × kengät Converse × hattu Asos

 

Neule + midihame: Mitä tykkäätte tästä asusta?

 


×××
Olethan jo virallinen lukija Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Pastellipuku ja pupukengät baletissa: Pähkinänsärkijä @Tampere-talo
× Täydellinen neulemekko + ylipolvensaappaat ja vyölaukku
× Shoppailuasu Venetsiassa: Rentoa, käytännöllistä ja söpöä
 

Lue myös

Adventtikalenteri 2018: Voita laadukkaat magneettiripset!
Joulusisustus kotona: Kuinka joulu näkyy meillä tänä vuonna?

Kommentoi