Mun viisi lempiblogia

Mä aloin eilen pohtimaan kuinka montaa blogia mä oikein luenkaan. Nautin ihan suunnattomasti niiden lukemisesta ja saan muista blogeista valtavasti inspiraatiota. Toisinaan mulla ei aika meinaa riittää niiden lukemiseen, mutta sitten kun taas on, tuntuu se moninkertaisesti kivemmalta.
Mulla on kahdella eri lukulistalla lukemattomia blogeja ja sen lisäksi luen paljon satunnaisia tekstejä, joita löydän Facebookin tai Instagramin kautta. Mutta sitten aloin miettimään, että mitkä on oikeasti ne mun lempiblogit? En oo koskaan esitellyt täällä näitä mun lemppareita, joten täältä pesee viisi mun suosikkia!

Annikan blogi on tainnut olla ihan ensimmäinen jota aloin lukemaan ja oon seurannut sitä jo varmaan yläasteelta asti. Annika on jotenkin niin ihanan sympaattinen ja häneen on tosi helppo samaistua, ja ehkä ne on ne jutut miksi tykkään hänen blogistaan niin paljon. Se on sopivan arkinen oman pienen luksuksensa kera ja tykkään Annikan tyylistäkin todella paljon! Siitä saan paljon inspiraatiota omaankin rennompien päivien tyyliin.

Ihanan Sallin blogiin tutustuin vasta oman blogin perustettuani. Sallin blogissa heti ensimmäisenä mut ihastutti ihan mielettömän kauniit kuvat ja aivan täydellinen tyttömäinen tyyli! Hän kirjoittaa myös tosi taitavasti ja blogin aihepiiri on sopivan rajattu. Sallin blogi on yksi niistä, jossa seikkailen asukriisin iskiessä.

Jennan blogiakin olen lukenut melkein aikojen alusta lähtien, niiltä ajoilta kun blogin nimi oli Myponydoeslsd 😀 Jenna on yksi parhaimmista kirjoittajista, joihin oon blogimaailmassa törmännyt ja tekstit tempaa mukaansa yhä uudelleen. 
Annikan tavoin Jennan blogi on tosi arkinen ja siksi älyttömän samaistuttava. Nykyään hän keskittyy laajan lifestylen sijaan lähinnä kosmetiikkaan, mutta se ei oo  mua haitannut. Hänen hääblogiaankin luin aina ihan innoissani!

Saran blogi oli ensimmäinen jonka löysin oman blogin perustamisen jälkeen ja muistan vaan miettineeni että vau. Ollaan tässä lyhyessä ajassa ystävystyttykin ja se on ollut ihan parasta, mutta silti voin puolueettomasti ja rehellisesti sanoa Saran blogin olevan yksi mun lemppareista. 
Saran tyyli ja siihen liittyvät postaukset vetoaa muhun eniten, koska se on vaan niin erilainen kuin muilla. Ja se erilaisuus on parasta ja oikeastaan joka asun kohdalla mietin vaan että miten Sara on tajunnut yhdistää vaatteet noin loistavasti! Olisinpa mäkin joskus vielä noin nerokas pukeutuja.

Johanna kuuluu myös ehdottomasti mun lemppareihin! Hänen tyylinsä on ihanan klassinen ja saan siitä ihan hulluna inspiraatiota. Johannan blogi on myös mukavan kevyttä luettavaa vaikka tykkäänkin yleensä enemmän tekstipainotteisista postauksista, mutta tää on kivaa vaihtelua. Hänen bloginsa on ehdottomasti sellainen hyvänmielenblogi! Ja Johannan hiukset on ehkä täydellisimmät ikinä.
Kunniamaininnat saa Taru Anu ElinaAurore, Saijis, peut-être ja Sara Ollila. Näiden blogien postauksia odotan myös aina innolla, ja tykkään kaikkien laadukkaista kuvista, tekstistä ja monipuolisuudesta 🙂
Jos sä saisit valita vain viisi suosikkiblogia, olisiko kysymys sulle helppo vai vaikea? Ja mitkä ne sun lempparit olisivat?
×××
Jotta pysyisit helpommin mukana, olethan jo muistanut liittyä lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta? 🙂

Lue myös

Stonehenge
Kevään rento muoti

Kommentoi