Mun tatuoinnit: Mitä ne merkitsee?

Syksyllä mä kävin ottamassa uusimman tatuointini ja esittelin sen silloin täällä. Siellä kommenteissa sain lukijalta pyynnön esitellä kaikki mun muutkin tatuoinnit, ja itseasiassa sellainen oli ollut jo aiemminkin mielessä. Mun tatuoinnit ovat aika pieniä ja huomaamattomissa paikoissa, joten monet eivät varmastikaan ole edes ajatelleet onko mulla leimoja, mutta neljä niitä tosiaan tällä hetkellä on. Ja tässä ne nyt ovat; mun tatuoinnit ja mikä niiden tarkoitus on.

Mainittakoon vielä, että mun mielestä tatuoinnilla ei tarvitse olla mitään suurempaa merkitystä. Se, että vain tykkää kyseisestä kuvasta, on myös ihan tarpeeksi ”iso” merkitys ja jokaisen oma päätöshän se on, mitä kuvia kehoonsa haluaa vai haluaako ollenkaan. Itselläni näistä jokaisella nyt vaan sattuu olemaan tarkoitus ja merkitys, mutta en sitä vaadi muilta. Muistetaan myös, että nämä ovat mun tatuointeja mun kehossa, eli jos sä et pidä tatuoinneista, suosittelen skippaamaan tämän.

 

Ensimmäisenä tämä uusin tulokas! Siitä tosiaan kirjoittelin jo aiemmin täällä, ja kuten sieltäkin käy selväksi, kyseessä on Southamptonin koordinaatit. Olen halunnut niiiin kauan reisitatuointia, ja tässä se nyt on! Lyhyesti ja ytimekkäästi tämän merkitys on vaihtoaika, Englanti ja Southampton, ja se on siksi hurjan tärkeä mulle.

 

Tämä oli mun toinen tatuointi jonka otin. Kyseessä on siis punainen rusetti, ja tämä onkin mun ainoa värillinen tatuointi. Tässä ideana oli sitoa teini-ikä pakettiin, ja tatuointi on tehty päivää ennen kuin täytin 20 vuotta. Se kuvastaakin mulle siis aikuistumista, omilla jaloillaan seisomista (nilkka hehe) ja uutta alkua. Rusetti on myös saanut inspiraationsa Hello Kittyn rusetista, joka on mun salainen fanituksen kohde 😀

Kuvan on tehnyt tosi lahjakas Joona Kantola, Kankaanpään JK-Inksissä ja voin suositella täysin sydämin! Varsinkin jos haluat muotokuvatatuointia, niin ehdottomasti kannattaa kääntyä Joonan puoleen.

 

Tällä tatuoinnilla on ehdottomasti syvällisin merkitys. Tämä oli kolmas, ja otin sen aikalailla kaksi ja puoli vuotta sitten. Teksti on kliseinen, mutta silti ainoa sellainen kliseeteksti, josta pidän tosi paljon. Teksti kuvastaa ylipääsemistä vaikeista ajoista ja sitä, että oikeasti kaikki on mahdollista kun vain jaksaa yrittää. Tekstiin halusin myös upottaa puolipisteen, joka on siis maailmanlaajuinen tatuointikampanja koskien mielenterveysongelmia. Sen idea on kertoa, että tarina jatkuu vielä ja antaa sitä kautta voimaa. Puolipistetatuoinneista voit lukea lisää täältä.

 

Viimeisenä tämä, joka oli mun ensimmäinen tatuointi. Tällä on myös ehkä kaikista eniten pieniä merkityksiä, ja siihen tavallaan kulminoituu koko mun pieni elämä tatuoimishetkeen mennessä. Multa on monesti kysytty että onko tämä muistotatuointi jollekin, mutta ei onneksi ole. Enkelitkin voivat tarkoittaa positiivisia juttuja, sellaisia jotka pitävät sut pinnalla ja ovat sun tukena ja turvana. Siksi tämä kuvastaakin mulle rakkautta, turvallisuutta, rauhoittumista, tukiverkkoa ja läheisiä ihmisiä; kavereita ja perhettä.

Oman erityisen viban tähän tekee myös se, että enkelitatuointi-idean olen saanut mun kummitädiltä, jonka oli ollut tarkoitus ottaa sellainen nuorempana mutta se ei kuitenkaan ollut toteutunut. Muutama vuosi mun jälkeen hän kuitenkin rohkaistui ja nyt meillä on samanlaiset tatuoinnit ♡

Sellaisia ne siis ovat! Pieniä, mutta kokoansa todella paljon tärkeämpiä. Rusetti vaatisi väriä uudelleen päälleen ja enkelin alareunaa pitäisi käydä vahvistamassa, kun siitä lähti hiukan mustetta paranemisvaiheessa, mutta mulle nämä ovat täydellisiä just näin. Tällä hetkellä mulla on mielessä yksi idea, jonka haluaisin toteuttaa todella kovasti. Sen paikka on vielä vähän auki, joten saa nähdä koska tämä kaarti saa täydennystä, ja tässä neljässä saatetaan pysyä kauankin.

 

Onko sulla tatuointeja?

 


×××
Liity lukijaksi helposti Blogit.fi -sivuston tai Bloglovinin kautta!

 

Lue myös

Pääsiäinen Jyväskylässä: Minkälaiset oli Laajiksen rinteet?
Fuze Tea: Joko olet törmännyt uuteen jääteehen?

Kommentoi