Mun lemppareita

Jee pitkästä aikaa viimeaikaisia lemppareita! Nää on yksiä mun henkilökohtaisia suosikkipostauksia, mutta en vaan oo saanut aikaiseksi toteuttaa näitä useammin. Valitut suosikit on taas ihan määrittelemättömältä ajalta.

Ekaksi otetaan nämä Primarkin beiget housut. Tällaiset oli mulla ollut jo pitkään hakusessa, mutta just oikeanlaisia ei tuntunut löytyvän mistään. Onneksi Primarkissa huomasin nämä, ja nappasin mukaan vaan 8 punnalla. Oon pitänyt näitä vielä toistaiseksi ihan liian vähän, mutta pää on täynnä erilaisia asuja näiden ympärille.

Yllärein suosikki on tässä. Mä tarvitsin joku pari kuukautta sitten uuden eyelinerin nopeasti, enkä sitten silloin jaksanut kävellä töistä Sokokselle (:D) vaan pyörähdin nopeasti H&M:ssä. Satuin pyörähtämään niiden kosmetiikkahyllyillä, ja mukaan lähti tämä Dipliner Ink. Ajattelin, että no testataan nyt, en mä häviä juuri mitään ja kai tätä pari kertaa käyttää. Mutta täähän on ihan loistava! Tykkään siitä kuinka jämäkkä tämän ”sutiosa” on ja tuotetta tuntuu myös olevan purkissa riittoisasti. Pysyy hyvin, levittyy hyvin ja helposti, eikä oo hinnalla pilattu tosiaankaan. Love iiiit.

Mä sain synttärilahjaksi vihdoin tämän Lancomen Trésor In Love -hajuveden. Mulla on jo ennestään vastaava Midnight Rose -tuoksu, mutta sitten ilmeistyi siitä tämä vaalea versio. Oon nuuhkinut pari vuotta tätä kaupoissa ja todennut, että tää on pakko saada kun tykkään tästä ehkä enemmän kuin Midnight Rosesta. Ja nyt mulla on se ♡ Käytössä tää on ollut lähes päivittäin, ja rakastan sitä että mulla on nyt just täydellinen combo; vaalea päiväkäyttöön ja tumma iltaan.

Uusin itseruskettavatuttavuus, ja heti suosikkeihin. Mulla on käytössä yksi toinenkin, mutta tää on noussut tykätymmäksi. Mä tykkään enemmän näistä kosteusvoidetyyppisistä ruskettavista, koska oon itse niin vaalea, että haluan rusketuksen rakentuvan asteittain. Oon myös kokenut nää helpoimmiksi, kun voi levittää nukkumaan mennessä eikä tarvitse välttämättä käydä aamulla pesemässä pois. Tää kyseinen versio on aika tujua tavaraa, ja oonkin tällä hetkellä käsistä tummempi kuin ikinä.  Silti, tälläkin on miinuspuolensa, ja itseruskettavista on tulossa lähiaikoina omaa postausta jossa kerron tästäkin enemmän!

Coca-colalippis Bikbokista ♡ Meinasin pyörtyä kun näin Bikbokissa malliston, mikä oli tehty Coca-colan kanssa. Olisin voinut ottaa sieltä omaan kaappiin kaiken! Toistaiseksi oon hankkinut kuitenkin vain tän lippiksen ja punaisen teepparin, joista tää lippis nousi kuitenkin isommaksi suosikiksi. Oon omistanut tän vasta noin viikon, mutta se on jo silti ehtinyt pelastaa mut ja huonon hiuspäivän muutamaankin kertaan 😀

Blogissa jo näkynytkin luonnonharja jatkaa voittokulkuaan. Siirsin tämän nyt kuitenkin myös laukkuun mukaan, koska tykkään harjata tällä hiuksia enemmän kuin muoviharjoilla. Voit lukea harjasta lisää tästä, jos kyseinen postaus on mennyt ohi 🙂 Suosittelen siis edelleen!

Ja vielä lopuksi, uudet tekokukat Maison Helsingistä! Viimeksi syksyllä tuolla käydessä ostin kimpun  noita valkoisia ruusuja, mutta myöhemmin totesin että maljakko vaatisi toisenkin kimpun. Ja nyt vihdoin mulla on se, maljakko näyttää heti paljon kivemmalta kun yksi kimppu ei ihan huku sinne. Samalla viimeisimmällä reissulla mukaan lähti myös tulppaanikimppu, joihin oon jo ihan rakastunut.
Pispalan Pulteri
Harmaata ja farkkua

Kommentoi