Mun lävistykset – Korvat täynnä rautaa

id mun lävistykset

Mun lävistykset. Mä tilasin viime viikolla pari uutta lävistyskorua ja vaihdoin yhden eilen ja toisen tänään. Siitä inspiroituneena nappasin muutamat kuvat uusien korujen kera ja ajattelin, että olisi hauska esitellä nämä mun rautakorvat täälläkin 😀 Olen pari vuotta sitten esitellyt kolme uusinta lävistystä täällä blogissa, mutta niiden jälkeen reikiä on tullut kuusi lisää, heh. Mullahan ei siis ole muualla lävistyksiä kuin korvissa, vaikka napakoru joskus teininä löytyikin. Mä en myöskään halua lävistyksiä tällä hetkellä muualle kuin korviin ja itse tykkään useammista korvalävistyksistä. Omaan makuun tässä enemmän on melkeinpä parempi, mutta toki jokainen saa olla mitä mieltä tahansa. Jos sä et kuitenkaan lävistyksistä pidä, tämä postaus kannattaa suosiolla skipata 🙂


Tosiaan, multa löytyy yhteensä 12 lävistystä korvista. Tykkään siitä, että korvat on tosi koristeelliset ja siksi olen ottanut lävistyksiä reilusti. Kun reikiä on näin paljon, tykkään vastapainoksi pitää korut simppeleinä ja siroina ja tällä hetkellä nämä näyttää mun mielestä superkivalta. Koruja mä tilasin nyt viimeksi BodyModilta, mutta aiemmin olen tilaillut esimerkiksi Crazy Factorylta. Osassa näistä koruista on timantteja, ja näin harakkana rakastan kimalletta korvissa. Kaikki korut ovat väriltään ruusukultaisia, vaikkei se näistä mustavalkoisista kuvista näykään. Materiaaliltaan korut ovat joko titaania tai kirurginterästä.

Tässäpä seuraavaksi jokainen korvalävistys lueteltuna ylhäältä alaspäin.Oikea korva

RUSTO/HELIX
Tässä mulla on ehdoton suosikkikoruni, nimittäin Hello Kitty! En valitettavasti muista mistä tilasin tämän, mutta kyseessä oli jokin pienempi englantilainen lävistyskoruja myyvä nettikauppa.


DAITH
Daith on oma lempparini näistä lävistyksistä ♡ Tämän olen itseasiassa ottanut kahdesti, kun ensimmäisellä kerralla koru kasvoi ulos sen vaihtamisen jälkeen. Uudelleen otin tämän hieman yli vuosi sitten Englannissa ja paikallaan on edelleen lävistämöstä saatu koru. En uskalla vaihtaa sitä, mutta onneksi tykkään tuosta niin ei ole tarvettakaan.

Daithilla sanotaan olevan helpottavaa vaikutusta migreeniin. Itse en tätä lävistystä ottanut siksi, enkä myöskään ole huomannut mitään vaikutusta aiempiin migreenikohtauksiin.


3X KORVANLEHTI/LOBE
Vielä lisäksi löytyy kolme tavallista reikää. Näistä ylimmässä on tällä hetkellä Emilialta tuliaisena saatu koru ♡ Alimpaan näistä vaihtelen korua tilaisuuden mukaan.

Vasen korva

2X RUSTO/HELIX
Vasemmasta löytyy kaksi tavallista rustolävistystä, jotka ovatkin olleet isoimpia murheenkryynejä. Näitä varten tilasin uudet korut, ja nyt ylemmässä on kiva simppeli kolmio ja alemmassa tosi siro rengas kierre-kuviolla. Toivon että nämä uudet korut auttaisivat lävistyksiä paranemaan lopullisesti!


ROOK
Seuraavana rook, joka on ollut varmasti helpoin näistä erikoisemmista lävistyksistä. Se parani nopeasti, ja korun vaihto oli helppoa.


CONCH
Tässä suosikkilistani kakkonen ♡ Tästä conchista on kyselty varmasti määrällisesti eniten. Se on ollut myös todella helppo lävistys, joka parani hyvin ja nopeasti. Tähän voisi laittaa myös suoran korun, mutta itse tykkään renkaasta.


3X KORVANLEHTI/LOBE
Tasapainon vuoksi täältäkin löytyy kolme tavallista reikää.

Tässäpä siis oli mun lävistykset! Multa on jonkun verran kyselty että otanko lisää, ja itseasiassa haaveissa olisi. Vasenhan on jo melko täynnä, joten sinne olen harkinnut ainoastaan tragusta. Oikeassa sen sijaan olisi vielä tilaa, ja sinne olen miettinyt joko snugia, tragusta, anti-tragusta tai forward helixiä. Katsotaan nyt mitä tulee ja koska, sillä vaikka näitä haaveita on, olen tosi tyytyväinen tämän hetkiseen lävistystilanteeseen.Mun lävistykset – Mikä näistä on sun suosikki? Mitä lävistyksiä sulta löytyy?
×××

Huomenna Instagramin puolella on luvassa arvontaa, joten stay tuned!


Lue myös

Täsmätuotteet ihon ongelmakohtiin - Ecooking
Simppeli bleiseriasu ja vyölaukku - Takaisinheitto Pariisiin

Kommentoi