Lifestyle

Mun juhannus 2017


Veneilyä, korttipelejä, hyvää musiikkia, grilliruokaa, kuoharia, palanut nenä ja otsa, pelaamista kynttilänvalossa, pitkiä yöunia, eräjormailua, aamupala ulkona saaristossa, upea auringonlasku, talviturkin heitto, laatuaikaa perheen kanssa, paljon paljuilua, yksi raketti, järvellä kellumista puhallettavilla lautoilla, beer pongia, Novan juhannuslistan kuuntelemista, saunomista, kukkaseppele, paljon luontokuvia, naurua ja hauskanpitoa.


Pikamoikkaus täältä! Toivottavasti teillä oli ihana juhannus. Mulla ainakin oli, enkä siitä syystä jaksanut availla konetta kertaakaan viimeisten neljän päivän aikana, mutta nyt oon taas täällä.


Mun juhannukseen kuului sen aloittaminen rennosti jo torstaina, jolloin matkasin kotikotiin ja vielä samana iltana lähdettiin saareen Merikarvialle, josta nää kaikki kuvatkin on yhtä lukuunottamatta. Oltiin siellä yötäkin ensimmäistä kertaa varmaan sitten mun kasiluokan. Eikä se ollutkaan niin paha! Mä tykkään kyllä eräjormailusta tosi paljon, mutta tuolla paikassa on joku juttu miksi en vaan oikein tykkää yöpyä siellä. Vietettiin siellä tosiaan torstain loppuilta nauttien, auringonlaskua katsellen ja pelaillen. Aamulla nukuttiin pitkään, tehtiin retkiaamupala ja suunnattiin pian kotiin.


Perjantai- ja lauantai-ilta hujahti kavereiden kanssa mökkeillessä myös, ei-niin-eräjormaolosuhteissa tosin. Hauskaa oli kumpanakin iltana, ja perjantaina mä heitin talviturkin! Eilen kun päästiin hurjan väsymyksen jälkeen ylös, käytiin vielä moikkaamassa toista puolta mun perheestä meidän lapsuudenkodissa. Tehtiin siellä kukkaseppele, josta tuli massiivisin ikinä, mutta saatiin siitä aika kiva parin säädön jälkeen.


Mitä sä teit tänä juhannuksena?
Rentoutumisen tärkeys
Viimeaikojen ostoksia

4 Comments

Leave a Reply