Mulla on asunto ja lentolippu

Otsikko kertoo kaiken. Asiat vaihdon suhteen lähtikin sitten ihan kunnon vauhdilla rullaamaan eteenpäin, heti pari päivää tämän postauksen jälkeen. Sain yhdeltä opiskelija-asuntosäätiöltä sähköpostia, että he voisivat tehdä poikkeuksen ja vuokrata mulle asunnon tarvitsemakseni viideksi kuukaudeksi. 
Kalliiksihan tää tulee, en nimittäin ihan hirveästi säästänyt siitä aiemmin mainitsemastani 800 punnasta kuukaudessa, mutta jonkun verran nyt kuitenkin. Pääasia silti on se, että edes saan katon pään päälle poikkeukselliseksi ajaksi koska aloin olla jo epätoivoinen tämän suhteen. Kyseessä on siis studio, eli meillä Suomessa yksiö, joten mulla on siinä oma vessa, suihku ja pieni keittiö. Talo on opiskelijatalo, joten se on varmasti turvallisempi ja sosiaalisempi vaihtoehto kuin yksityisen sektorin asunnot. Koululle mulla on noin kymmenen minuutin kävelymatka. 
Oon nyt maksanut takuuvuokran ja tänään maksoin ensimmäisen kuukauden vuokrankin, ja toivon vaan että se meni oikein kun en ole koskaan ennen maksanut mitään pankkisiirrolla ulkomaille 😀 Heti asunnon varmistumisen jälkeisenä päivänä ostin menolentolipun (tästä fiiliksestä mun on pakko kirjoitella myöhemmin lisää!!) ja junalipun lentokentältä Southamptoniin. Tänään mä myös valitsin toivomani kurssit ja ilmoitin vaihdosta Kelaan. Eli järjestelyt ovat alkaneet vihdoin edetä kunnolla, ja oon ihan älyttömän iloinen siitä!

Mulla oli äidin viisikymppiset viikonloppuna, ja siitä johtui tämä muutaman päivän hiljaisuus ja tämä pikamoikkaus, koska mulla on älyttömästi kuvia läpikäytävänä. Kuulette niistä kuitenkin ihan pian lisää ja myös tästä mun syksyn asunnosta kirjoittelen teille tarkemmin viimeistään sitten paikan päältä. Huomenna on muuten tasan kolme viikkoa lähtöön apuaa!
Oliko sulla kiva viikonloppu? 🙂

×××
Snäpissä nää kaikki tärkeät jutut näkyy ensimmäisenä, joten seuraa mua myös siellä @ellimarias 🙂
6 x pika-arvostelu
Äidin viisikymppiset

Kommentoi