Mulla alkoi loma


Tässä enemmän ja parempia kuvia siitä mun risteilyasusta! Se ehtikin jo kerätä teiltä kehuja, kiitos siitä ♡
Ostin housut ja paidan itseasiassa just päivää ennen risteilyä, vaikkeivat kumpikaan mitään heräteostoksia olleet. Paitaa olin vilkuillut aiemminkin kyllä, mutta housujen osto melkeinpä pakotti mut hakemaan myös tän paidankin kun näin jo silmissäni näiden yhdistelmän 😀 Näitä kuvia katsellessa mulle oikeastaan tuli sellainen fiilis, että haluan ton kombon mun päälle uudelleen nyt heti välittömästi hahah.


En olisi joskus voinut kuvitellakaan kiskovani jalkaan leveälahkeisia housuja tai keltaista paitaa, mutta niin se mieli vaan muuttuu. Keltaista väriä kohtaan mulla on ennen ollut joku asenneongelma, oon aina jotenkin ajatellut että se on tummahiuksisten juttu mutta hyvinhän se blondillekin sopii!

Taidan sanoa tosi usein näin, että tää asu ei oo perinteisintä mua mutta ihastuin siihen kuitenkin tosi paljon. Mulla on viimeisen puolen vuoden aikana ollut sellainen vaihe, että oon rohkaistunut omassa pukeutumisessa ja kokeillut paljon juttuja, joita en olisi ajatellut pukevani koskaan. Ja mä tykkään tästä ”out of my own box” -ajattelusta, koska oon löytänyt niin paljon uusia kivoja vaatejuttuja jotka olisi kaikki jäänyt kokematta jos en olisi vaan uskaltanut.


Ja tosiaan, mulla alkoi tänään toinen lomapätkä! Osui just täydelliseen väliin, koska aloinkin jo kaivata pientä paussia töistä. Tää loma kestää viikon, jonka jälkeen palaan töihin hetkeksi ja sitten pidän loput kaksi viikkoa vapaata. Mulla oli olevinaan niin kovasti suunnitelmia kesälomille, mutta saa nyt nähdä moniko niistä toteutuu kun kaikki muut ovat taas vuorostaan töissä… Joka tapauksessa, pääpointti on se että voin rentoutua kunnolla ja olla viikon rauhassa ilman töitä, ja sekin kyllä riittää mulle.
Mä lähden nyt juhlistamaan toisen synttäreitä ja mun loman alkamista hyvän ruuan ja lemppariseuran pariin, joten palataan! Pitäkää kiva perjantai ♡


paita H&M × housut Cubus × laukku Louis Vuitton × kello Daniel Wellington × kengät Skopunkten
15 faktaa minusta
Olen materialisti - eli siis huono ihminen

Kommentoi