Mokkahame, neule ja ylipolvensaappaat: Takaisinheitto Lontooseen


Kävin viikonloppuna vähän läpi kuvakansioita, ja huomasin että multa on jäänyt kokonaan julkaisematta nämä asukuvat! Nämä kuvat on otettu noin vuosi sitten Lontoossa, kun treffasin Saraa yhtenä päivänä.

Tämä asu itseasiassa oli yksi niistä asuista, joista tykkäsin itse eniten koko syksynä. Muistaakseni näiden julkaisu viivästyi, kun koin ettei näitä ollut enää ajankohtaista julkaista ja sitä rataa 😀 No mutta, nythän syksyn tullen nämä sopivat vuodenaikaan taas täydellisesti.

 

Tuo asu oli todella yksinkertainen, mutta silti tyylikäs. Se koostui tosi simppeleistä vaatekappaleista, perus valkoisesta neuleesta, söpöstä mokkanahkaisesta hameesta ja ylipolvensaappaista. Tuo valkoinen neule on ollut kyllä yksi parhaimmista ostoksista koskaan, sillä se on malliltaan just täydellinen mun mielestä. Siinä on myös tosi hyvät materiaalit, joten sen pitäisi kestää hyvin.

 

Asun mokkahame oli viime syksyn suosikki. Tänä vuonna hankin uuden saman sävyisen, mutta pidemmän ja rennomman mallin, jonka näette näissä kuvissa. Uuden tullessa päätin myydä tuon vanhan, mutta pakko myöntää, että näitä kuvia editoidessani tuli ikävä tuota hametta 😀 Ehkä vähän harmittaakin nyt sen myynti, mutta toisaalta miksi pitää kaapissa lähes samanlaisia vaatekappaleita. Silti, erityisesti tuo söpö vetoketjuyksityiskohta harmittaa, jos niin voi sanoa.

 

Nuo saappaat ovatkin näkyneet täällä jo aiemmin! Tykkään niissä eniten noista pienistä niittiyksityiskohdista. Nuo saappaat ovat tosi ohutta kangasta ja siksi ne valuvat aika helposti vaikka takana onkin kiristysnauhat. Toisinaan ärsyttääkin nykiä noita vauhdissa ylemmäs haha, mutta ainakin ne näyttävät tosi kivoilta. Onko muillakin sama ongelma, etteivät ylipolvensaappaat tahdo pysyä ylhäällä?

 

Kuvauslokaatiosta vielä sen verran, tuo ihana ruskea ovi sattui meidän eteen kuin tilauksesta! Eikö mätsääkin hyvin tuohon mun asuun? Tulin tuona päivänä Southamptonista Lontooseen ja käytiin Saran kanssa kuvaamassa sekä syömässä. Mä myös missasin tuolloin mun takaisin lähtevän bussin ja jouduin sitten maksamaan kalliit junaliput, että pääsisin vielä kotiin samana päivänä hahah 😀 Aina ei mene putkeen, mutta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin.

 

neule Hollister × hame Forever21 × ylipolvensaappaat Topshop

 

Mokkahame, neule ja ylipolvensaappaat – Mitä mieltä tästä asusta?

 


×××
Muista tykätä blogista myös Facebookissa!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Syksyn ehdoton suosikkiasu: Ruudullinen röyhelöhame ja LV vintagelaukku
× Kymmenen kokoa liian suuri paita: Tekonahkalegginsit + oversizepaita
× Asu täynnä murrettuja syysvärejä
 

Lue myös

Iisakinkirkko ja upeat näkymät Pietarin kattojen yllä
Bohemian Rhapsody -elokuva: Fearless lives forever

Kommentoi