Miten yhdistää: Paljettihame

Kaupallisessa yhteistyössä Esprit
Mulla on ollut nyt muutaman viime päivän kauhea asukriisi joulua ja uuttavuotta koskien, ja uskon etten ole ainoa. Pohdin kauheasti hameen ja housujen välillä, ja todennäköisesti lopullisen päätöksen teen vasta jouluaattona ja tuntia ennen uudenvuoden juhlia 😀 Yksi vahva ehdokas on kuitenkin paljettihame, josta sainkin idean toteuttaa seuraavan osan Miten yhdistää -sarjaan.
Paljettihame on tosi monipuolinen ja käytännöllinen juhlavaate, koska sen yhdistely erilaisiin yläosiin on helppoa. Paljettihameesta saa myös eri asusteilla ja yläosalla tosi juhlavan tai vaihtoehtoisesti myös arkisen, ja nyt haluankin näyttää teille, miten mä yhdistäisin paljettihameen vuoden viimeisellä viikolla. Kuvissa näkyvä mun paljettihame on Lidlistä, Esmara by Heidi Klum #Letscelebrate -mallistosta.
Aiemmissa osissa on yhdistelty ylipolvensaappaaita ja tavallista valkoista neuletta. Mutta tällä kertaa mietitään  miten yhdistää paljettihame… 

 JOULUAATTONA 
toppi Nelly / myös tällainen pitkähihainen näyttäisi kivalta × kengiksi sopivat myös mustat avokkaat × korvakorut Primark × clutch Ted Baker / samantyylinen täältä
Jouluaattona mä yhdistäisin paljettihameen ehdottomasti punaiseen yläosaan. Meillä on tosiaan tapana pukeutua juhlavasti jouluna, ja siksi tämä mun jouluaaton inspiraatioasu on myös juhlava. Yläosa voi hyvin olla vain toppi tai t-paita, mutta myös pitkähihainen paita on tässä täydellinen. Korvakoruiksi valitsin nuo tässä lookbookissakin näkyneet korvakorut, koska halusin tähän ihan kunnolla punaista. Ulkona tarvitaan päälle totta kai vielä takki, ja itse valitsisin tähän mustan karvatakin.
 KOKEILE:  Jouluaattona toimii hyvin myös kokomusta, jolloin yläosaksi voi vaihtaa jonkin mustan paidan. Punainen laukku toimii silloin väripilkkuna loistavasti!

 TAPANINPÄIVÄNÄ TAI VÄLIPÄIVINÄ 
neuletakki Forever21 / vastaava tässä × t-paita Gant × kengät Forever21 × tähän sopiva laukku täältä
Välipäivinä monet käyvät sukuloimassa jos ei olla vietetty jouluaattoa yhdessä ja usein tiedossa onkin yhdessä syömistä. Vastaavissa tilanteissa tykkään itse laittaa jotain vähän hienompaa päälle, mutta en kuitenkaan halua olla täydessä juhlalookissa ja ylläoleva asu sopisi tähän täydellisesti. Miksipä tätä asua ei voisi pukea myös välipäivinä töihin jos työpäiviä silloin sattuu olemaan, riippuen toki työpaikasta.
Paljettihameen juhlallisuutta oon tässä tasapainottanut pehmeän neuletakin ja tavallisen valkoisen t-paidan avulla. Tosi tavalliset vaatekappaleet tekee yhdestä juhlavasta jutusta sopivan arkisen. Korut pitäisin myös hillittyinä. Vaihtamalla kengät mataliin ja sukkahousut läpikuultaviin mustiin saa tästä vieläkin arkisemman.
 KOKEILE:  Yhdistä paljettihame tavalliseen mustaan neulepaitaan, siisteihin tennareihin ja lisää vähän koruja. Näin saat aikaan vielä vahvemman kontrastin juhlavan ja arkisen välille.

 VUODENVAIHTEEN JUHLIIN 
paita Qed London / tämä kimaltava poolo sopisi myös × kengät Kenkäkolmio / kokeile sirompia korkkareita × korvakorut Primark
Uutenavuotena saa ja kuuluu säkenöidä mun mielestä! Siksi valitsinkin tähän yläosaksi mustan läpikuultavan paidan, jossa on paljetteja kauluksessa. Bligiä lisäsin myös korviin ja jalassa mulla on tässä mun vakkarikengät bileisiin, koska nää on niin mukavat jalassa ja niillä on helppo kävellä. Kokonaan musta asukokonaisuus on mulle tosi turvallinen valinta ja se myös korostaa kivasti kaikkea tuota kimallusta hameessa, kauluksessa ja koruissa. Tässä näyttäisi ihanalta vielä joku värikäs laukku väripilkkuna.
 KOKEILE:  Paljettitoppi paljettihameen kanssa, jos haluat säihkyä kuuhun asti. Tällä yhdistelmällä saat aikaan paljettimekkomaisen lopputuloksen, mutta erillisinä osina toppi ja hame ovat tulevaisuudessa käytännöllisemmät.
Mikä näistä asuista oli sun lemppari? Löytyykö sun kaapista paljettihame?

×××
Enää tämä päivä aikaa osallistua tähän shoppailulahjakortin arvontaan!

Lue myös

Englantilaisia jouluperinteitä
Fiiliksiä ensimmäisistä päivistä Suomessa

Kommentoi