Mitä kuuluu + kukkamekko ja beiget asusteet

id mitä kuuluuHei, pitkästä aikaa ♡ Ainakin musta tuntuu että viime postauksesta olisi ikuisuus. Mulla on viime aikoina ollut paljon henkilökohtaisia asioita, joita mun on täytynyt työstää ja siksi blogi on jäänyt täysin paitsioon. Näissä ollaan kuitenkin jo voiton puolella ja ehkä kun henkinen taakka on keventynyt nyt niin paljon, tuntuu taas ajatuksissa olevan tilaa postailulle. Multa on jäänyt julkaisematta tosi monet asukuvat, sillä hiljaisuudesta huolimatta kuvailtua on tullut ja paljon! Siispä ajattelin tänään jakaa nämä kuvat kesäkuun lopulta, kun ihana Pinja teki päiväreissun tänne Tampereelle. Samalla voisin kertoa, mitä kaikkea on tullut puuhailtua lyhyen hiljaiselon aikana.

Mitä kuuluu?

Mulle kuuluu ihan hyvää. Elokuun myötä työt lähtivät rullaamaan taas uudella tapaa ja luovuus on kyllä ollut kivasti valloillaan. Olen kirppistellyt ihan livekirppiksillä enemmän kuin aikoihin, kävin tsekkaamassa Tampereen uuden kirpputori Buenon ja pyörähdin Tallipihan Suvi-Vintage -tapahtumassa. Pääsin myös onneksi aivan viime tipassa kesäteatteriin tänäkin kesänä, kun käytiin katsomassa Viikinsaaren tämän kesän viimeinen näytös. Olen nauttinut lämpimistä keleistä ja kävin ystävän kanssa nappaamassa kauan haaveiltuja vesikuvia, kun oli tarpeeksi lämmin. Olen taas opetellut hieman olemaan yksin ja yritän parhaillaan saada yhtä superkivaa käsityöprojektia maaliin.

Mukaan on mahtunut myös paljon leffoja ja rentoja iltoja. Olen haaveillut isommasta kodista ja itseasiassa löytänyt unelmien kotini, mutta pelkään että se jää vain haaveeksi monestakin syystä. Oon fiilistellyt myös jo etukäteen Asuntomessuja, jonne suunnataan ensi viikolla. Mulle linkattiin työpaikkailmoituskin, joka vastaa täysin mun urahaaveita neljä vuotta sitten. Pakko myöntää, että vaikka en enää kyseisestä duunista sillä tavalla haaveile, kyllä sen ilmoituksen lukeminen sai aikaan muljahduksen mun sisällä. Hitto vie.
Kaiken kaikkiaan mulla on hyvä ja levollinen olo. Mulla on paljon asioita mielenpäällä, joista iso osa on negatiivisia ja kuormittavia käsitellä, mutta niillekin haluan osata antaa aikaa. Ne asiat eivät just nyt ole mun käsissä ja tuntuu hyvältä luottaa siihen, että mä olen tehnyt kaikkeni sekä ymmärtää se ettei pallo ole mulla. Siitä tulee levollinen olo. Sellainen olo, että on helppo keskittyä kaikkeen hyvään mitä ympärillä on, uusiin mahdollisuuksiin ja luottaa tulevaan. Mulla on vahva usko siihen, että kaikki kääntyy vielä parhain päin.

Kukkamekko ja beiget asusteet

No mutta, sitten kuulumisista tähän kuvien asuun! Tosiaan tuona päivänä käytiin Pinjan kanssa kuvaamassa ja kahvilla ilman kahvia, kun Pinja teki päiväreissun Tampereelle. Olipa ihana nähdä ♡ Päivä oli tosi lämmin, mentiin silloin sitä kesän pisimmän hellejakson loppua. Mä valitsin päälle tuon ihanan violetinruskean kukkamekon, jonka ostin vuosi sitten. Se oli syksyllä yksi lemppareista, sävyjensä vuoksi ja siksi kun se toimii niin loistavasti neuleiden kaverina. Mutta myös kesään tää on aivan täydellinen!

Mekon kaveriksi iskin pelkkää beigeä ja ruskean eri sävyjä. Mun mielestä ne sopii sävyiltään tuohon mekkoon ihan loistavasti. Hattu on lainattu poikaystävältä, vaikka mulla itselläni on myös vastaava lätsä. Se mun oma tosin on tummempi ja kaipasin tähän vaaleampaa versiota. Laukkuna toimi klassinen pikku-Chanel ja jalkoihin kiskaisin nuo ikivanhat ruskeat korkkarit. Nuo ovat tosiaan jo vuosia vanhat, mutta ne ovat olleet supervähällä käytöllä, enkä edes oikein tiedä miksi. Täytyykin ehdottomasti ottaa useammin käyttöön.

Ja hei, älkää muuten välittäkö noista mun kintuista 😀 Juhannuksen jäljiltä jalat oli ihan hyttysten syömät ja siksi nuo epämääräiset pisteet. Onnistuin silloin myös saamaan mojovan mustelmaan tuohon vasempaan jalkaan, muistaakseni lyömällä sen johonkin pöydän kulmaan… En ymmärrä kun aina kesäisin mun jalat on tässä kunnossa, apua 😀
mekko MOHITO
kengät FOREVER21
laukku CHANEL

Mitä sulle kuuluu?
×××

Instagramin puolella on muuten jälleen menossa arvonta, käy osallistumassa tästä!


Lue myös

Ihonhoitopuikot - Mitä, miksi, mistä?
Jalat kuntoon kesän jäljiltä + MayBeauty alekoodi!

Kommentoi