Mitä ikävöin Suomesta?

Juhlistetaan seuraavaksi Suomen ihanuutta sellaisten asioiden kautta, joita mulla on ikävä! Vaihtoa ja Englannissa asumista mulla on nyt aikalailla neljä kuukautta takana. Se ei ole mikään kovinkaan pitkä aika, mutta tarpeeksi pitkä siihen että mulle on ehtinyt tulla valtava ikävä joitakin juttuja kohtaan.

× Joulusisustaminen. Mun sormet lähestulkoon syyhyää sisustamishimosta, mutta en kuitenkaan viitsi täällä tehdä isompia muutoksia joulua koska en edes vietä joulua täällä. Lisäksi tämän asunnon täytyy olla tyhjä tammikuun lopussa, ja jos ostaisin paljon sisustusjuttuja, olisi ne vaikea saada tuotua Suomeen.

× Jouluteemaa jatkaen, vaalea glögi ja joulutortut ♡ Täällä on tosiaan mulled wineä, mutta ei se ole sama asia. Ikeasta myös löytyi ruotsalaista glögiä, joka oli kyllä hyvää sekin mutta vaalea glögi on vaan mun ultimaattinen lemppari. Joulutorttuja ei myöskään täällä näy, joten niitä täytyy joululomalla sitten tankata ihan kunnolla!

× Sauna. Mä en ole koskaan ollut saunahullu, ja tää onkin siksi vähän outo juttu. Meillä on omassa kodissa sauna ja ollaan siinä asuttu siinä jo yli vuosi, mutta mä en ole tainnut käydä siinä saunassa silti kertaakaan. Nyt kuitenkin odotan niin paljon joulusaunaa!

× Sipsit ja dippi, varsinkin yhdistelmä Raffelit ja Ranch-dippi. Jos joku ekat Suomi-päivät mun kanssa viettävä lukee tätä, hae pliis nämä mulle valmiiksi hahah 😀

× Lumi ja pakkanen. Oon niin kateellisena selaillut someja ja katsonut suomalaisten kuvia lumesta ja ekoista pakkasista. Mä oon täysin talvi-ihminen, ja rakastan sitä kun on -20 astetta ja isot lumikinokset. Ja mä myös niin petyn jossei tänä vuonna ole valkoinen joulu, mä oon hei nyt kyllä ansainnut sen.

× Salkkarit, koska olin ennen vaihtoa niin addiktoitunut. Harmitti tosi paljon se, ettei niitä näe Katsomon kautta 🙁

× Meikkipöytä ja sen peili! Oon nyt koko syksyn meikkaillut pienellä käsipeilillä kun en ole raaskinut ostaa pöytäpeiliä. Meikit ovat myös olleet omassa pussissaan vaikka Suomessa ne on mulla kätevämmin meikkipöydän laatikossa.

× Toimivampi ja nopeampi 4G. Kuten tästä oon jo aiemmin puhunut, niin musta tuntuu että näiden mobiiliverkot on tosi alkeellisia Suomeen verrattuna. Ootan niin kovasti sitä että saan Suomiliittymän takaisin rajattomalla ja nopealla 4G:llä.

× Hesburgerin juustohampurilainen ja kurkkumajoneesi. Täällä on Burger Kingit, KFC:t ja Mäkkärit mutta totta kai ikävä tulee sitä yhtä ainoaa ketjua, mitä ei täältä löydy. Oon viime vuosina ollut enemmän Mäkkäri-ihminen kuin Hese-ihminen, mutta kummasti oon täällä ollessa himoinnut ihan valtavasti nimenomaan Hesburgerin juustohampparia. Kurkkumajoneesi on aina ollut mun lemppari (jep, ostin kerran Hesestä pelkän majoneesin kun oltiin menossa Mäkkäriin ja söin sen Mäkin ranujen kanssa) ja nyt en saa sitäkään. Ollaan kyllä sovittu, että kentältä kotiin ajaessa pysähdytään matkalla ekaan Heseen hahah.

× Läheiset ja kaverit. Tätä ei varmaan tarvitse edes selittää ♡

× Koti, hän ja Misha ♡ Viimeisenä ne kaikista kovimmat ikävöitävät. Oman kodin tuntua ja fiilistä ei vaan voita mikään, ei tämä mun asunto täällä tunnu samalta. Ja ne tyypit kenen kanssa sen jaan vaikuttaa siihen fiilikseen varmasti eniten.

neule Fatface × momjeansit Monki × kengät Timberland

Enää 12 yötä kahden viikon Suomi-lomaan ♡ Ihanaa torstaita!

×××
Vielä tänään ja huomenna on aikaa osallistua kuulokkeiden arvontaan täällä 🙂

Lue myös

Suomalaisuudesta
Tuntematon sotilas

Kommentoi