Minireissu Tukholmaan

Me tosiaan käytiin viikonloppuna Tukholmassa, ihan oikealla minireissulla. Matka siis kesti vain kaksi yötä ja itse Tukholmassa oltiin noin 24 tuntia. Kyseessä oli tavallaan hiukan pidennetty päivä Tukholmassa risteily 😀

 

Mulla oli matkaseura vielä viikko sitten täysin auki, ja tuntui että tämän reissun kanssa kaikki mahdollinen meni pieleen. Aluksi meinaattiin lentääkin Tukholmaan, mutta loppujen lopuksi valittiin laiva. Se oli parempi aikataulujen ja hinnan vuoksi, mutta olihan se nyt myös paljon ekologisempi matkustustapa. Perinteisellä Ruotsinristeilyllä en olekaan ollut aikoihin, ja Ruotsissa taidettiin käydä viimeksi puolitoista vuotta sitten.

 

Reissun tarkoitus oli Ed Sheeranin keikka Friends Arenalla, koska saatiin sinnekin ostettua liput vuosi sitten. Niiden kaiken maailman säätöjen vuoksi mulla kävi parina epätoivon hetkenä mielessä jopa lippujen myyminen, mutta onneksi en kuitenkaan luovuttanut muiden ihmisten takia. Ed oli tapansa mukaan aivan loistava, ja pakko sanoa että mun mielestä hän veti jopa paremmin kuin Wembleyllä. Lontoossa hän nimittäin totesi olevansa vähän puolikuntoinen, jota ei kyllä Edin ammattimaisuuden vuoksi paikanpäällä huomannut, mutta sen tajusi nyt kun vertasi tähän keikkaan.

 

Jos ei nyt sen enempää syvennytä itse keikkaan, niin pakko sanoa että oli ihan kiva käydä pitkästä aikaa Tukholmassa ja varsinkin Vanhassa kaupungissa. Tykkään siitä paikasta tosi paljon, vaikka näinkin lyhyessä ajassa tuntui saaneen Tukholmasta taas tarpeekseen. Ehkä seuraavaan Ruotsin reissuun saa ollakin taas se puolitoista vuotta 😀 Tukholma on kiva, mutta mulla oli jotenkin vähän nihkeä olo sitä kohtaan tällä kertaa ja mieluummin olisin käyttänyt reissuajan ja rahat vaikkapa taas Englantiin haha. Ehkä mun nihkeys Ruotsia kohtaan johtuikin vähän siitä, että vertasin sitä huomaamattani Englantiin tosi paljon ja siihen verrattuna esimerkiksi Tukholman joukkoliikenne oli aivan kamala 😀

 

Minireissun vuoksi ei tosiaan ehditty kuin nauttimaan Edin keikasta ja fiilistelemään lyhyesti pientä irtiottoa. Käytiin Kuninkaanlinnan pihalla, Vanhassa kaupungissa pitsalla, ostamassa muutamat tarvittavat jutut ja vihdoin päästiin testaamaan myös Dunkin’ Donuts. Käveltiin Tukholmassa muutenkin aika paljon vaan mentaliteetilla ”hei mennään tonne päin”, ilman siis mitään tarkkaa suuntaa tai tarkoitusta, ja se oli todellakin ihanaa. Koska sä olet viimeksi käynyt minireissulla jossain tai vaeltanut päämäärättömästi vieraassa kaupungissa?

 

Minireissu Tukholmaan – yay vai nay? Koska sä olet viimeksi käynyt Tukholmassa?

 


×××
Liityithän jo lukijaksi Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Englannin matkan kohokohdat
× Mitä ikävöin Englannista?
× Päiväreissu Tallinnaan bloggaajaporukalla
 

Lue myös

Mökkitunnelmaa kaupunkiparvekkeella: Miltä näyttää meidän parveke? + Arvonta!
Keikka-asu hellepäivänä: Tupladenimiä ja Ed Sheeran @Tukholma

Kommentoi