Mökkitunnelmaa kaupunkiparvekkeella: Miltä näyttää meidän parveke? + Arvonta!

Oikein aurinkoista maanantaita tyypit ♡ Toivottavasti teidän viikko alkoi hyvin ja että jaksatte nauttia näistä upeista helteistä. Muistakaa juoda vettä! Mä otin nyt pienen breikin sisällä, enkä muutenkaan viihdy hirveästi suorassa auringossa näin lämpimällä, joten mikä olisikaan parempaa kuin tulla kirjoittelemaan teille.

 

tekokasvit Ikea × terassilämmitin Motonet

 

Mä olen jo kauan halunnut ottaa sisustus-aihetta vahvemmaksi osaksi mun blogia, mutta aina se aloittaminen on se vaikein osuus. Nyt kuitenkin sain loistavan sysäyksen siihen, kun uudistettiin meidän parveke ihan täysin! Siitä olenkin maininnut jo paristi täällä blogissa ihan sivumennen ja vihdoin pääsen esittelemään teille lopputuloksen. Alkutilanteesta mulla ei valitettavasti ole kuvaa, koska ihan rehellisesti en olisi kehdannut julkaista sitä kuitenkaan 😀

 

lamput Bauhaus × harmaa Ecopuf Flavio -säkkituoli Veke

 

Kun me muutettiin tähän asuntoon pian kaksi vuotta sitten, yksi asia mistä olin eniten innoissani oli tuo meidän alas asti lasitettu parveke. Edellisessä asunnossa oli lasittamaton parveke, ja mä en kyllä suostu sellaiseen enää koskaan. Lasitettu parveke on niin paljon helpompi, kun siellä viihtyy myös talvella, kylmällä ja sateella. Se ei likaannu ollenkaan samalla tavalla kuin lasittamaton, vaikka vähän pölyä tuleekin lasien välistä.

Ihan alas asti lasitettu parveke on myös iso pelastus pienen chihuahuan kanssa; Misha nimittäin rakastaa katsella parvekkeelta tuonne pihalle ja lasituksen avulla se onnistuu ilman muita järjestelyjä. Parveke onkin Mishan lempipaikka meidän kodissa, ja nyt se taitaa olla munkin.

 

 

Mulla on jo vuosia ollut haaveena sellainen ihana löhölinna. Olen niin usein katsellut esimerkiksi Pinterestistä kuvia upeista parvekkeista, joissa on ihanan pehmeitä ja rentoja istumapaikkoja, ja joissakin saattaa olla jopa patja. Mä nimittäin kaipaan parvekkeelta sellaista rentoa olemista, viltteihin kääriytymistä, tunnelmallisuutta ja fiilistelyä. Olen haaveillut löhölinnasta, jonne voisi aina tarvittaessa mennä muuta maailmaa pakoon.

 

verkkovalot Motonet

 

Ja nyt meillä on sellainen, täydellinen parveke! ♡ Palasia tähän on keräilty jo parin vuoden ajan, ja esimerkiksi tuo ensimmäisen kuvan taustalla näkyvä musta Fatboy ostettiin kaksi vuotta sitten. Mä olen aina tykännyt säkkituoleista niiden rentouden takia ja mun mielestä niillä on tosi helppo luoda sellaista löhölinna-tunnelmaa. Ne sopivat ihan täydellisesti chilliin istuskeluun ja nyt meillä on tosiaan kaksi säkkituolia lisää.

 

 

Kaksi harmaata säkkituolia ja musta riippukeinu saatiin yhteistyön kautta Vekeltä. Veke tarjoaa valtavan valikoiman kalusteita ja sisustustekstiilejä joka tilanteeseen, ja itsellenikin iski pieni valinnan vaikeus. Lemppariksi on kuitenkin osoittautunut tuo ihan täydellinen riippukeinu, ja sellaiset ovat tällä hetkellä suuressa suosiossa. Jos tämä tuoli kiinnostaa, kannattaa lukea loppuun asti ;D

Nuo säkkituolitkin ovat aivan ihanat, ja mä olen tosi yllättynyt kuinka kevyitä nuo ovatkaan. Tuota huopaisen näköistä me kannellaankin melkein päivittäin sisällekin, koska se on niin kevyt siirtää ja siinä on huippu istua.

 

lyhty Fanni K. × tekokasvi ja ruukku Ikea

 

Mä rakastan meidän parveketta just nyt. En malttaisi millään odottaa syksyyn, että nuo kaikki valot pääsisivät täysin oikeuksiinsa ja terassilämmitin jälleen käyttöön. Arvaatte varmaan, että tälläkin hetkellä mä istun parvekkeella kirjoittamassa haha! Suunnitelmissa ja haaveissa on myös viettää täällä leffailta läppärin, kuulokkeiden (koska kerrostaloasuminen…), hyvän seuran ja herkkujen kera, toivottavasti myös pelkkien valojen loisteessa. Valoja haluaisin totta kai jatkuvasti lisää, ja bongasinkin Facebookista ihanan idean, jossa tuollaisen sohvapöydän ympärille oli kiedottu valoja. Tää on niin tunnelmallinen ja tulee aina vaan tunnelmallisemmaksi!

 

Mulle tuleekin meidän parvekkeesta nyt mieleen sellainen pieni mökki. Valot, maalaistyylinen sisustaminen, säkkituolit ja kasvit luovat mökkitunnelmaa mun mielestä ihan loistavasti, samoin kuin nuo kaikki harmaan sävyt. Vaikka meidän piha ei olekaan mikään kovin nätti näkymältään ja ympärillä on valtavasti muitakin asuntoja, tässä on silti tosi kotoisa olo. Mieli lepää ja tämä tuntuu omalta pieneltä piilopaikalta. Just sellaiselta kuin miltä mökki tuntuu. En olisi uskonut, mutta me taidettiin onnistua luomaan mökkifiilis kaupunkiparvekkeelle, enkä voisi olla onnellisempi siitä.

 

sohvapöytä Ikea

 

Mainitsin tosiaan että kannattaa lukea loppuun mikäli tuo Veken Patio-riippukeinu kiinnostaa. Veke nimittäin laittoi kyseisen keinun tänään arvontaan Facebookissa, ja osallistua voit täältä. Tällainen riippukeinutuoli on ehdottomasti tämän kesän hitti, joten käykäähän osallistumassa!

 

Mitä mieltä olette meidän parvekkeesta? Minkälainen parveke sulla on vai onko ollenkaan?

 


×××
Veke löytyy myös Instagramista @veke.fi!

 
 
 
 
 
 


LUE MYÖS NÄMÄ

× Onko summertime sadness ok? Voiko kesällä uupua ja tuntea ahdistusta?
× 4 sovellusta, jotka sinun kannattaisi ehdottomasti ladata puhelimeesi
× Mitä ostin Englannista?
 

Lue myös

Kesän lookbook: 4 asua kesän erilaisiin tilanteisiin videolla
Minireissu Tukholmaan

Kommentoi