Meikkipöytä + vinkki: Meikkipöydän valot halvalla

Nyt esittelyssä on mun meikkauspiste! Sain alkuvuodesta päähäni, että mun on saatava itselleni meikkipöytä kun meikkailin ennen milloin missäkin, sängyllä, sohvalla, lattialla… Toisinaan meikkiä siis löytyi myös muun muassa niin torkkupeitolta kuin valkoisista verhoistakin. Ja siitä se idea sitten lähti, tai oikeastaan sain hyvän tekosyyn meikkipöydän hankkimiseen.

Isoin ongelma tässä oli se, että mihin meikkauspiste oikein mahtuisi. Meidän kotia ei ole koolla pilattu, neliöitäkin on vain 45. Se tuntuikin aluksi tilanpuutteen vuoksi mahdottomalta ajatukselta, mutta oon tunnettu järjestelykyvystäni, joten ei se loppujen lopuksi vaatinut kuin mitan käteen ja vähän raivausta.

Mun meikkauspöytä päätyi siis mun vaatehuoneeseen! 😀 Aluksi tuntui, että nyt vaatehuoneessa ei oo paljoa ollenkaan tilaa, mutta oikeastaan toi toimii tosi hyvin. Ellokselta hankitun penkin saa tosi kätevästi pöydän alle, ja mun meikeille riittää hyvin pienin tähän tarkoitukseen löytämäni pöytä, Ikean pienin Micke -pöytä. Hiukan isompikin pöytä olisi mahtunut, mutta parempi kun vaatehuone ei ole kuitenkaan ihan täyteen ahdettu. Vetolaatikkoon sopii loistavasti kaikki mun meikit, ja ne on aina niin sotkuisesti siellä, että hyvä kun ne saa tuonne piiloon hahah.

Pohdin myös kauan, kuinka saan tuonne valot. Vaatehuoneessa on kyllä lamppu, mutta ei se meikkaamiseen sovellu. Pohdin ja tutkin kaikki vaihtoehdot Ikeasta ja vastaavista, mutta kätevimmäksi koin jonkun ratkaisun, johon ei tarvitse pistorasiaa kun sellaista ei vaatehuoneessa ole. Monien surffailujen jälkeen päädyin kuitenkin Motonetin sivuille, keksin että hei, rakennustyömaalle tarkoitetut led-työvalot olisivat just huippuja, kun toi kyseinen malli toimii vielä pattereillakin. Hintaa näillä oli vaan kympin kappale, ja mä otin kaksi peilin molemmille puolille. Noi pysyy hyvin pystyssä ja niitä on tosi kätevä siirtää just siihen paikkaan kun haluat. Molemmat peilit on muuten Ikeasta nekin.
Pöydän yläpuolelle mä oisin ensisijaisesti halunnut jotain kivoja tauluja, mutta sitten keksin hyödyntää kaikkia kivoja paperikasseja koska mulla on niitä säilytettynä paljon. Teippailin ne seinään kiinni, ja tadaa, hetkessä syntyi persoonallinen ”tauluseinä” 🙂

Mutta tosiaan, jos teillä on sama ongelma kuin mulla oli, eli mistä valot meikkipöydälle maksamatta niistä maltaita, niin kokeilkaa edes näitä led-työvaloja! Ne on ihan loistava budjettimalli, hinta-laatusuhde on älyttömän hyvä. Itselläni valot on siis olleet käytössä puolisen vuotta, eikä oo vielä tarvinnut vaihtaa pattereitakaan. Oon oikeastaan tosi ylpeä tästä keksinnöstäni jos niin voi sanoa hahah!
Onko muilla meikkipöytiä, ja millaisia? 🙂
London Eye
Pikareissu Helsingissä

Kommentoi