Meikkipöytä vaatehuoneen sisällä + Meikkipöydän valot halvalla

idvaatehuone

Yksi mun koko blogihistorian luetuimpia postauksia on postaus, jossa esittelen meikkipöytäni. Vinkkaan siellä, kuinka toteuttaa meikkipöytä halvalla ja isoimpana lifehacksinä ikinä kerron kuinka hankkia superhyvät meikkipöydän valot vain parilla kympillä. Kyseinen postaus irrottautui otsikosta blogin muuton yhteydessä (??:D), mutta halutessaan sen löytää tätä kautta. Olen kirjoittanut tuon postauksen jo pari vuotta sitten, joten päivitys voisi olla paikallaan. Mun meikkipiste on toteutettu vaatehuoneeseen, ja vaatehuone sen ympärilläkin on kokenut isoja muutoksia.


Meikkipöytä vaatehuoneen sisällä

Tosiaan, mun meikkipöytä on rakennettu vaatehuoneen sisälle 😀 Me asutaan tällä hetkellä pienessä kaksiossa, joten meikkipöydälle ei ollut muuta vaihtoehtoa. Aluksi tuo idea tuntui tosi ahtaalta, mutta nykyään se tuntuu just sopivalta. Tilaa on tarpeeksi kaikelle ja meikkipöydän penkki sujahtaa näppärästi pöydän alle tarvittaessa. Tuolloin pari vuotta sitten vaatehuoneen hyllyillä oli mun neuleet, mutta nyt raivattiin vaatteille tilaa makuuhuoneen puolella olevista lipastoista. Se antoi tilaa kaikille asusteille, ja nyt vaatehuoneen hyllyillä komeilee mun laukut, hatut, pyöritettävä meikkiteline ja muita tarvikkeita. Tämä ratkaisu toi mun mielestä pieneen vaatehuoneeseen kivasti valoa, sillä hyllyt ovat nyt ilmavampia kuin silloin täynnä neuleita.
Pienet muutokset vaatehuoneen sisällä

Meikkipöytä on edelleen siinä missä aiemminkin, ja myös sen päällä olevat tavarat ovat kutakuinkin samat. Huulipuna- sekä koruteline ovat tosin uusia! Huulipunateline on hankittu noin vuosi sitten Cocopandalta, samoin kuin muissa kuvissa näkyvä pyöritettävä meikkiteline. Korutelineen sain joululahjaksi ja se on ostettu Englannista, John Lewisilta. Meikkipöydän vetolaatikossa mulla ei ole enää niin paljoa meikkejä, kun karsin niitä aika paljon. Nyt lähes kaikki mahtuvat nätisti tuohon pyöritettävään telineeseen, joka onkin yksi mun lempijutuista tässä koko vaatehuoneessa.


Meikkipöydän valot halvalla

Meikkipöydän valoista muuten vielä, tämä on yksi mun suosikkilifehackseista koskaan 😀 Tavallisesti meikkivalot toimivat sähköllä ja mulla oli isoja hankaluuksia löytää paristoilla toimiva ratkaisu. Tuo vaatehuoneen oma lamppu ei nimittäin tule meikkauksen suhteen kuuloonkaan enkä halunnut kiskoa sähköjä makkarin puolelta, koska silloin ovea ei saisi tarvittaessa kiinni. Keksin sitten aikoinaan kokeilla rakennustyömaan pieniä paristokäyttöisiä valoja, ja nehän ovat täydelliset 😀 Mulla on näissä kuvissa käytössä enää yksi, kun onnistuin hajottamaan toisen enkä ole saanut aikaiseksi hankkia uutta.

Nämä valot on ihan huiput, kun valo on oikeasti kylmä eikä ollenkaan keltainen, ja valot ovat toooodella kirkkaat. Ne pysyvät hyvin pystyssä ja niitä on helppo siirtää tarvittaessa oikeaan kulmaan, mikä on iso plussa. Mä ostin omani aikanaan Motonetistä, ja sieltä löytää niitä näköjään edelleen.
Mutta tosiaan, pieneenkin asuntoon ja vaatehuoneeseen voi rakentaa ihanan meikkipisteen ja oman girl caven! 🙂

Mitä mieltä olet mun meikkipöydästä ja vaatehuoneesta?
×××

Muista seurata mua myös Instagramissa @ellileppiniemi!


Lue myös

Ihana Naantalin vanhakaupunki ja beige vekkihame
Epäonnistuneet asukuvat - osa kaksi

Kommentoi