Me muutetaan!

id me muutetaanHei ja kivaa viikonlopun alkua sinulle ♡ Tänään halusin tulla nopsaan huikkaamaan vihdoin nämä otsikon uutiset myös tänne blogin puolelle. Instagramin puolella olen tästä jo vähän puhunut, samoin kuin ennen muuton varmistumista puhuin siellä paljon siitä miten haluaisin muuttaa ja haluaisin pois nykyisestä kodista.

Mutta tosiaan, nyt se sitten tapahtuu! Me allekirjoitettiin uusi vuokrasopimus pari päivää sitten, joten koko juttu on kaikin tavoin virallista. Mä olen niin innoissani, vaikkakin toinen muutto saman vuoden sisään on aika raskasta. Ei ole aika vielä ehtinyt kultaamaan muistoja edellisestä muutosta, mutta ehkä tästäkin selvitään.


Hetki meillä meni ennen kuin sopiva asunto löytyi, sillä mun kriteerit ovat melko kovat. Ainakaan vähempään en halunnut muuttaa kuin mitä nykyinen on 😀 Kriteereinä mulla oli kaksi makuuhuonetta, lasitettu parveke (mieluusti ihan kirkas lasi alas asti), hyvä sijainti, vaatehuone, uudet pinnat, selkeä eteinen, järvinäkymä ja kohtuullinen vuokra, että olisi fiksumpi vaihtoehto tällä hetkellä kuin omistusasunto. Tämä meidän tuleva koti täyttää nämä kaikki, vaikka välillä etsintä tuntuikin mahdottomalta. Tuo kriteeri hyvä sijainti kattoi täältä Tampereelta vain muutaman alueen, jotka ”hyväksyin”, joten se rajasi ehkä eniten vaihtoehtoja pois.

Me muutetaan jo heti ensi kuun aikana, joten muuttoon on enää tosi vähän aikaa. Vähän jo kauhistuttaa se pakkaaminen, kantaminen ja purkaminen, mutta tuleva koti on niin ihana että on kaiken sen arvoinen. Ollaan suunniteltu jo yllättävän valmiiksi sisustusta, joten olen siitäkin niin innoissani. Uskon tosissani, että tämä muutto tulee parantamaan mun omaa elämänlaatua tosi paljon ja nostaa mun yleistä mielialaa positiivisemmaksi. Sen lisäksi tietysti, että tämä on seuraava iso askel meidän tarinassa, mikä on se tärkein syy muuttamiselle ♡

Joten jep, ehkä niitä koti-, muutto- ja sisustusaiheisia postauksia alkaa tänä syksynä tulla! 😀 Tästä nykyisestä kodista en niitä kummoisemmin ehtinyt toteuttaa, mutta uusi yritys tällä kertaa haha.
paita 2ND HAND
housut 2ND HAND
kengät SKOPUNKTEN
laukku LOUIS VUITTON
Me muutetaan – Kiinnostaako muuttoon ja tulevaan kotiin liittyvät postaukset edelleen?
×××

Reaaliaikaisemmin voit seurata Instagramissa @ellileppiniemi


Lue myös

Hello world!
#ShopYourCloset -haaste

Kommentoi