Jalat kuntoon kesän jäljiltä + MayBeauty alekoodi!

id maybeauty alekoodi

Kaupallinen yhteistyö MayBeautyn kanssa.


Ihanaa torstaita ♡ Suurin osa siellä ruudun toisella puolen on varmasti palaillut jo arjen pariin ja monilla ajatukset ovat jo kovasti syksyssä. Itsellä tosin on vielä melko kesäfiilis, kun nyt on näin upeat kelitkin. Joka tapauksessa, pian alkavan syksyn ja monella koittaneen arkeen paluun johdosta haluan vinkkailla teille mun loppukesän jalkojenhoitorutiinista. Tämä rutiini pyörii MayBeautyn Foot Maskin ympärillä ja postauksen lopussa komeilee MayBeauty alekoodi.MayBeauty Foot Mask

Monet varmasti samaistuvat loppukesällä jalkaterien kuivuuteen, kovettumiin, halkeiluun ja yleiseen kesäpölyyn jalkojen pohjissa. Mun jalat ainakin ovat joka kesän jälkeen todellakin kesää nähneiden näköiset 😀 Käytän paljon esimerkiksi Niken sandaaleja ja maalla tykkään välillä kävellä paljain varpain. Myöskin kuiva kesäkeli pöllyttää esimerkiksi hiekkaa, jota sitten kulkeutuu jalkoihin oli jaloissa kengät tai ei. Tennareiden sisällä jalkojen hikoilu myös tekee jaloille tepposet.

Mä olenkin jo parina vuonna ottanut rutiiniksi elokuussa hoitaa jalat kuntoon kesän jäljiltä. Kesä on ihana, mutta verottaa jalkojen ihoa paljon. Siksi kesän tomut onkin mahtava pölyttää juurta jaksain pois ja askeltaa kohti syksyä freeseillä jaloilla. Jo parin vuoden ajan mun luottotuote tähän on tosiaan ollut MayBeautyn Foot Mask.

Jalkanaamion käyttäminen

MayBeautyn Foot Mask lupaa tehdä jaloista pehmeät ja sileät, poistaa kovettumia ja bakteereja sekä hoitaa halkeamia, ja tämän kaiken se todella tekee. Jalkanaamion käyttäminen on tosi helppoa:

  1. Tee 10 minuutin jalkakylpy.
  2. Sujauta jalkoihin naamiosukat ja anna vaikuttaa 90min – 2h.
  3. Huuhtele jalat perusteellisesti.

Tämän jälkeen odotellaan. Odottelun aikana naamion tehoa voi boostata ottamalla esimerkiksi jalkakylvyn kerran päivässä. 3-7 päivän kuluessa jalkapohjat alkavat kuoriutua. Koko hoito on ohi parin viikon kuluessa, kun kaikki kuollut ihosolukko on kuoriutunut.

Omat kokemukset

Saman hoidon mä tein siis tänäkin vuonna. Ensin otin jalkakylvyn poreiden ja infrapunan kanssa. Kylvyn jälkeen kuivasin jalat huolellisesti ja laitoin naamiosukat jalkaan. Naamiot ovat aika isot, joten laitoin omat sukat naamion päälle jolloin naamiosukka pysyi paremmin paikoillaan. Sitten ajastin puhelimesta hälytyksen puolentoista tunnin päähän ja istahdin takaisin koneen ääreen tekemään töitä. Kun aika oli kulunut, huuhtelin ja pesin jalat kunnolla suihkussa ja laitoin jalkaan puhtaat sukat.

Mulla jalkojen kuoriutuminen alkoi kunnolla viiden päivän jälkeen. Silloin jalkoja saikin olla pesemässä ja hieromassa kevyesti pehmeällä pyyhkeellä, jotta kuollut ihosolukko lähtisi pois. Kuoriutumisvaihe saattaa olla tosi rajun ja ällön näköinen, mutta missään vaiheessa hoitoa ei kuitenkaan satu. Kun kuoriutuminen oli selvästi loppunut, aloin rasvailla jalkoja kunnolla. Nyt jalat tuntuvatkin taas ihanan pehmeiltä, eikä kesän jättämistä jäljistä ole enää tietoakaan ♡

MayBeauty alekoodi

Tosiaan, tämä MayBeautyn Foot Mask on ollut mun luottotuote jalkojen kuorimiseen jo parin vuoden ajan. Se oikeasti kuorii tehokkaasti ja lopputuloksen näkee heti kuoriutumisen päätyttyä. MayBeautylla onkin tyytyväisyystakuu. Mä olen testannut muitakin MayBeautyn tuotteita, mutta Foot Mask on ehdoton suosikki. Kannattaa ehdottomasti testata, jos tuntuu että jalat kaipaisivat kesän jälkeen kunnon huolenpitoa!

Koodilla ellifoot saat Foot Maskista -30% alennuksen. Saat alennuksen käyttöösi klikkaamalla tästä. Koodi on voimassa 16.9.2020 saakka.
Ovatko MayBeautyn tuotteet sinulle jo tuttuja?
×××

Seuraathan mua jo myös Instagramissa?


Lue myös

Mitä kuuluu + kukkamekko ja beiget asusteet
Tuusulan Asuntomessut 2020

Kommentoi