Maria Nila – testissä uudet hiustenhoitotuotteet

idmarianila

Kaupallinen yhteistyö: ElevenSain noin kuukausi sitten Eleveniltä testiin uusia Maria Nilan hiustenhoitotuotteita. Mä en ollut aiemmin kuullutkaan tästä brändistä, mutta lähdin avoimin mielin mukaan, sillä tykkään ylipäätään testailla erilaisia blondituotteita paljon. Musta nimittäin tuntuu että erilaiset hopeatuotteet eroavat toisistaan hyvinkin paljon ja usein mulla onkin esimerkiksi useampi hopeashampoo suihkussa. Niitä käytän aina tarpeen mukaan, sillä toinen saattaa olla tujumpi kuin toinen ja toisen koen pitävän hiukset puhtaana paremmin (en edes tiedä vaikuttaako shampoo siihen oikeasti, mutta siltä se tuntuu haha) ja niin edelleen.

Maria Nilasta kiinnostuin erityisesti siksi, että nämä tuotteet valmistetaan täysin Ruotsissa. Kyseessä on siis ruotsalainen brändi, joka haluaa tarjota jokaisen hiuksille ne räätälöidyt tuotteet ja Maria Nila mukailee ajatusta siitä, ettei hiuksia kuulu korjata vaan niille tulee tarjota jotain mitä se tarvitsee. Tämä muistuttaa mun mielestä paljon nyt pinnalla olevaa Curly Girl -metodia ja se on ihana juttu. Itsekin haluan hoitaa hiuksiani parhaani mukaan, ja jatkuvasti olenkin menossa sen suhteen parempaan suuntaan.

Maria Nilan tuotteet löydät Eleveniltä tästä. Mutta tosiaan, mitä tuotteita testasin?


Maria Nila Sheer Silver Shampoo

Tämä hopeashampoo on tarkoitettu vaaleille hiuksille ja sen tarkoitus on neutralisoida keltaisuutta. Shampoo on violettia väriltään, josta pidän hopeashampoissa enemmän kuin sinisestä. Tässä on ihana tuoksu ja olen kokenut, että tämä sopii hyvin aktiiviseenkin käyttöön. Kyseessä ei siis ole liian tuju hopeashampoo, mutta se viilentää hiusten sävyä kuitenkin sopivasti.

Maria Nila Sheer Silver Conditioner

Shampoon kaveriksi valitsin totta kai hopeahoitoaineen. Keltaisuutta taittaviin hoitoaineisiin olen itseasiassa tutustunut vasta vuosi-pari sitten, kun taas hopeashampoota muistan käyttäneeni jo ikuisuuden. Hopeahoitoaineet mulla onkin nykyään käytössä ihan päivittäin ja tykkään siitä, että ne tehostavat shampoon sävyn taittoa loistavasti. Tässäkin tuotteessa on ihana tuoksu ja tämä toimii todella hyvin juurikin tuon ylemmän shampoon kanssa.


Pearl Silver Colour Refresh

Tätä värin refreshaajaa olen nyt testannut pari kertaa ja tykkään! Kyseessä on siis hiusnaamio, jonka väripigmentit lisäävät hiusvärin eloisuutta. Hiuksista tulee todellakin hopeat, kun ensin pesee tuolla Maria Nilan hopeashampoolla, heittää tämän muutamaksi minuutiksi päähän ja lopuksi viimeistelee hopeahoitoaineella. Tämä on vähän jämäkämpää koostumukseltaan, ja yllätyin kuinka paljon sitä menee munkin lyhyisiin hiuksiin.

Sheer Silver Masque

Mulla on aika vähän hiusnaamioita ja niitä tulee myös käytettyä turhan harvoin, joten nyt tuo edellinen ja tämä paikkaavat tilannetta hyvin. Kun tuo edellinen elävöittää ja tehostaa väriä, tämä taas on enemmin hoitava tuote. Hiuksista tulee tämän jälkeen ihanan pehmeät, kosteutetut ja sileät. Tämän otan ehdottomasti käyttöön myös saunassa, kun sinne seuraavaksi menen.


Styling Spray ja Finishing Spray

Seuraavaksi kaksi hiuskiinnettä. Mä en ihan hirveästi käytä lakkaa tai muitakaan muotoilutuotteita (jos kuivashampoota ei lasketa), mutta nämä on silti hyvä olla kaapissa. Juhlissa nimittäin ainakin kaipaan pitoa hiuksiin ja toisinaan haluan taltuttaa joitakin vauvahiuksia. Näistä tuo Finishing Spray on tukevampi lakka, mutta molemmat ovat hellävaraisia hiuksille ja suojaavat väriä.


Invisidry Shampoo

Viimeisenä oma suosikkini kuivashampoo! Mä käytän kuivashampoita aika usein ja olenkin ehtinyt vertailemaan useita eri tuotteita. Tämä Maria Nilan versio antaa ihanan puhtaan lookin eikä tuotetta tarvita hiuksiin ihan järkyttävää määrää. Tämä myös pitää hiuksen puhtaan oloisina koko päivän, mikä on itselleni tärkeä ominaisuus. Ainut pieni miinus kuulasta pullon sisällä, sillä vaikka ne kuulattomat ovat harvassa, ne ovat kätevämpiä pienessä asunnossa jossa toinen saattaa vielä nukkua… 😀


Kokonaisuudessaan olen ollut tyytyväinen näihin valitsemiini Maria Nilan tuotteisiin. Sain myös ihanalta Roosalta vinkin, että Maria Nilan Colour Refresheillä (sävyt Pink Pop tai Cherry, sekoitettuna White Mixiin) saa sävytettyä vaaleat hiukset söpöksi hattaraksi! Mä olen haaveillut hailakan vaaleanpunaisista hiuksista jo pari kesää, mutta en ole vielä uskaltautunut toteuttamaan tätä. Saa nähdä, uskaltaisinko näillä Maria Nilan tuotteilla!Onko Maria Nila sulle tuttu brändi?
×××

Näihin liittyen on muuten tulossa arvontaa Instagramin puolelle, joten kannattaa ottaa @ellileppiniemi seurantaan ;D


Tarvitseeko aina jaksaa?
Mun tyylin toinen puoli - 2 erilaista tyyliä

Kommentoi