Mama BearTiistaina käytiin testaamassa Mama Bear, joka on Tampereella Laukontorilla sijaitseva puurobistro ja café. Jo aiemmin ollaan ihmetelty noita puurobistron puuroja netissä ja somessa, ja nyt otettiin aikaa pienelle välipalalle ja juoruilulle. Puurot ei ihan tuntuneet hyviltä vaihtoehdoilta välipalaksi töiden jälkeen, joten tilattiin smoothiebowlit. Kulhot oli isot ja täyttävät, ja niin nätit että ei niitä melkein malttanut edes syödä hah. Mutta oli ihan tosi hyvää!
Kahvilassa on tarjolla smoothiekulhojen ja puurojen lisäksi normismoothieita, raakakakkuja, luomukahvia, ja raakakaakaota sekä muita terveellisempiä herkkuja kausittain vaihtelevin valikoimin. Tarjottavat ovat gluteenittomia, lehmänmaidottomia eikä niissä ole valkoista sokeria. Kahvilan lisäksi Mama Bearissa on hyvinvointihuone, ja he järjestävät ravintoluentoja, rentoutus- ja mindfulnesstunteja.
Mama Bear on kyllä hurjan symppis paikka, kahvila on pieni mutta todella viihtyisä. Palvelu oli lämminhenkistä ja ystävällistä, ja heillä on myös töissä kahvilakoira Kerttu joka oli meitäkin vastassa. Rakastuin ton kahvilan sisustukseen! Imin annoksista myös inspiraatiota, ja tekisi vaan mieli tehdä smoothiebowleja itsekin (vielä kun saisi niistä noin nättejä). Jos pyöritte Tampereella päin, niin suosittelen ehdottomasti käymään Mama Bearissa!
Nails on fleek
Pitkäperjantain asu

Kommentoi