Oma tyyli

Maksineulemekko ja tupsubaskeri pastellimiljöössä
Kivaa tiistai-iltaa ♡ Tuntuu että asukuvista on jo ikuisuus, joten nyt on ehdottomasti jälleen niiden aika! Tänään eetterissä on asu, johon rakastuin hyvin palavasti. Kyseessä on myös ehkä kaikkien aikojen helpoin asukokonaisuus, ja se on varmasti yksi syy tähän palavaan rakkauteeni tätä kohtaan. Tämä asu oli mulla päällä Kööpenhaminan reissulla ja kuvausspotiksi valikoituikin tuo ihana pastellitalojen edusta Nyhavnissa. Voi, saisinko minäkin joskus tulevaisuudessa vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen talon?


Reissulle lähti ehdottomasti mukaan tuo upea PuRa Finlandin maksineulemekko, jonka olen havainnut valehtelematta maailman parhaaksi vaatteeksi. Tuo mekko on aivan ihana matkustaessa ja se oli juuri täydellinen myös Kööpenhaminan vaihtelevaan säähän; se ei ollut liian kuuma kun paistoi aurinko, mutta piti lämpimänä koleina ja sateisina hetkinä. Tämä eksyikin mun päälle miniloman aikana yllättävän monta kertaa!


Maksineulemekko on malliltaan niin ihanan rento, etten haluaisi ottaa sitä koskaan pois päältä. Se on muuten materiaaliltaan 100% villaa, josta iso plussa! Mä olen aina tykännyt neulemekoista, mutta tämä oli ensimmäinen maksipituinen versio johon törmäsin ja ihastuin siihen heti ensinäkemältä. Sen kanssa on niin helppo vaan pukea jotkut kengät ja tadaa – rento, mukava ja näyttävä asu on valmis. Jos haluaa hiukan panostaa, voi päähän heittää hatun ja näiden kuvien mukaisesti rennon malliseen mekkoon saa kivasti muotoa vyölaukulla tai tavallisella vyöllä.
Päähän tosiaan laitoin ensimmäistä kertaa Zadaasta löydetyn täydellisen baskerin! Mä olen ollut vähän huono käyttämään baskereita, mutta haluaisin oppia yhdistelemään niitä enemmän. Tämä yksilö on ihan täydellisen värinen, eikö? Tuollainen marjapuuromainen vaaleanpunainen jaksaa aina ihastuttaa mua. Näyttävänä yksityiskohtana tässä on vielä tupsukin, josta tykkään erityisen paljon.


takki TED BAKER
maksineulemekko PURA FINLAND
baskeri ZADAA
kengät SKOPUNKTEN
vyölaukku LOUIS VUITTON
Muita peruselementtejä tässä asussa ovat maiharit, jotka ovat muuten edelleen käytetyimmät kenkäni tällä hetkellä, pitkä kamelitakki ja vyölaukku. Vyölaukkuun löysin kaappeja siivotessa tuon kivan kultaisen värisen ketjun, joka olikin ihan täydellisen mittainen vyötärölle.Maksineulemekko – Iskeekö sinuun tällainen pitkä neulemekko?
×××

Olethan jo lukija Bloglovinin tai Blogit.fi -sivun kautta?


Lue myös

Lookfantastic Beauty Box maaliskuu 2019: Spotlight
Kuka määrittää, mitä sinä saat tuntea ja kokea?

2 Comments

Leave a Reply