Makeimmat paketit ikinä

Yhteistyössä Taste of Finland, teksti sisältää affiliate-linkkejä ja ne on merkitty *-merkillä

No nyt! Minunlaisen herkkuhirmun unelma kävi juuri toteen, ja kuvasta varmaan arvaatte mistä on kyse. Mä tiedän, että mun blogia lukee monet suomalaiset ympäri maailman, ja tämä postaus on omistettu erityisesti teille ♡

Edelliseen postaukseen viitaten, suunnittelin toteuttavani vastaavan myös toisin päin ja nyt saatte pienen maistiaisen (hahah :D) siitä, mikä Englannissa sitten on huonommin kuin Suomessa. Nimittäin herkut. Englannista löytyy kyllä kaikenlaisia sipsejä, suklaata, suklaakeksejä, popcorneja ja vastaavia, mutta erityisesti karkkihyllyt on täälläpäin aika köyhiä. Valikoimassa on kyllä heldemäkarkkeja, mutta vain muutamia Haribon pusseja tai Jelly Beansejä, ja mulla onkin ollut aika ikävä suomalaisia karkkipusseja.

Sainkin siis Taste of Finlandilta kaksi ihanaa laatikollista herkkuja! Rehellisesti en oo varmaan koskaan avannut mitään pakettia noin leveä hymy huulilla kuin näitä avatessa 😀 Pakko myös mainita ihan älyttömän nopeasta toimituksesta, paketit lensi mulle tänne Englantiin vain kahdessa päivässä! Kyseessä on siis Rabbit* ja Squirrel* -laatikot ja voit tutustua niiden sisältöön tarkemmin klikkaamalla edeltäviä linkkejä.

 Rabbit*-laatikon sisältö 

Taste of Finland on täysin suomalainen yritys, ja ideana on toimittaa suomalaisia herkkuja maailmalle. Heiltä löytyy erilaisia valmiita herkkulaatikkoja tällä hetkellä viisi, joista yksi rajoitetun erän kausiboksi. Laatikot ovat eri kokoisia ja sisältävät eri herkkuja, joten jokaisen omaan makuun ja tarpeeseen löytyy varmasti sopiva laatikko. Nämä helpottavat tehokkaasti koti-ikävää, mutta ovat myös ihan täydellinen lahjaidea ulkomailla asuvalle ystävälle tai sukulaiselle. Erityisesti näin joulun alla mikä olisikaan ihanampi yllätys kuin tilata lahjaksi joulun kausilaatikko Reindeer* ♡ Taste of Finland toimittaa tällä hetkellä herkkulaatikoita Eurooppaan, Australiaan, Pohjois-Amerikkaan ja tiettyihin Aasian maihin. Tarkat toimitustiedot löydät helposti täältä*.

 Squirrel*-laatikon sisältö 

Mulla itselläni oli eniten ikävä mun lempisuklaata, nimittäin tuota kuvissa näkyvää Fazerin vaaleaa suklaata. Myös erityisen kaivattuja olivat juurikin nuo karkkipussit, lakut ja Dominot. Ja oi että mun alkoi tehdä niin paljon mieli tuorejuustoa noiden ruissipsien kanssa, se ihan paras yhdistelmä! Näitä herkkuja mulla on nyt ihan tajuton määrä, mutta yksin en näitä sentään syö 🙂 Mulla on nimittäin suunnitelmissa maistattaa suomiherkkuja kavereille täällä ja ideana on myös kuvata suomalaiset herkut vastaan belgialaiset herkut -video, joten stay tuned. Herkut ovat varmasti isossa roolissa itsenäisyyspäivänäkin, josta kuulette lisää myöhemmin.

Ulkomailla asuvat lukijat, käykää siis ihmeessä tsekkaamassa Taste of Finlandin tarjonta ja hemmotelkaa itseänne näillä herkuilla! Suomiherkuista ei kuulu luopua vaikka asuisikin ulkomailla, eihän ;D Jos Taste of Finland on sulle jo tuttu, niin käyhän myös antamassa heille palautetta. He haluavat jatkuvasti kehittää toimintaansa ja palveluitaan, joten palaute on enemmän kuin tervetullutta.

Hemmottelua, koti-ikävän helpottamista tai herkullista joululahjaa varten saatte 13.11. asti 15% alennusta koodilla  ElliL 

Palataan siis herkkuihin seuraavaksi videon parissa, joka toivottavasti saadaan toteutettua mahdollisimman pian! 🙂

×××
Taste of Finlandia voi seurata myös Instagramissa @tasteoffinland !

Lue myös

Mikä Englannissa on paremmin?
Vähän toisenlaiset asukuvat #shotononeplus

Kommentoi